Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Erdely (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=49)

Ati 06-01-2011 10:16

Mi rosszat követtem el azzal, hogy leírtam, hogy nekem nem tetszik valami? Netán a hozzászólásom stílusában volt valami kivetnivaló? Szerintem szépen fogalmaztam. Talán nem? :-o

vityu 06-01-2011 10:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287984)
Mi rosszat követtem el azzal, hogy leírtam, hogy nekem nem tetszik valami? Netán a hozzászólásom stílusában volt valami kivetnivaló? Szerintem szépen fogalmaztam. Talán nem? :-o

Szerintem te is tudod.

J.Ati 06-01-2011 10:26

Nem írhatod le a véleményed Ati. Kész, ennyi. :)

Ati 06-01-2011 10:27

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 287985)
Szerintem te is tudod.

Én max arra tudok tippelni, hogy nem szabad, hogy másétól eltérő véleményem legyen. De itt azért csak nem tartunk. ;)

Tsobi 06-01-2011 10:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287987)
Én max arra tudok tippelni, hogy nem szabad, hogy másétól eltérő véleményem legyen. De itt azért csak nem tartunk. ;)

Csak a magam nevében tudok beszélni: ugyanolyan jogod van a véleményformáláshoz, mint nekem ahhoz, hogy nem tetszőnek nyilvánítsam az általad alkotottat.

Hosszabb kifejtést egyébként mellékeltem volna, ha az évek során meg nem tapasztalom, hogy mennyire érzéketlen vagy ezen oldal spirituális dolgait tekintve.

Ati 06-01-2011 10:53

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 287989)
Csak a magam nevében tudok beszélni: ugyanolyan jogod van a véleményformáláshoz, mint nekem ahhoz, hogy nem tetszőnek nyilvánítsam az általad alkotottat.

A lefele ujjas gomb arra való, hogy kifejtsd, hogy nem tetszik a hozzászólás stílusa, mondandója stb.

A stílusban nem látok problémát.

A tartalmat tekintve... Azt írtam le, hogy mi az én véleményem. Ha rendeltetésszerűen használod a fórumot, akkor a stílus ugye kilőve, marad az, hogy rossz Ati, csúnya Ati, márpedig tetsszen minden ilyesmi.

Ööööö, bocs, hogy nem vagyunk egyformák.

Tsobi 06-01-2011 11:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287990)
A lefele ujjas gomb arra való, hogy kifejtsd, hogy nem tetszik a hozzászólás stílusa, mondandója stb.

A stílusban nem látok problémát.

A tartalmat tekintve... Azt írtam le, hogy mi az én véleményem. Ha rendeltetésszerűen használod a fórumot, akkor a stílus ugye kilőve, marad az, hogy rossz Ati, csúnya Ati, márpedig tetsszen minden ilyesmi.

Ööööö, bocs, hogy nem vagyunk egyformák.

Ha nem rendeltetésszerűen használnám, akkor a fórum őrangyala rögtön egy figyelmezetésben manifesztálódott nyaklevesben részesítene, szóval maradhatunk annyiban, hogy Te másképp értelmezed a fórum egyes funkcióit, mint én. :)

Ati 06-01-2011 11:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 287987)
De itt azért csak nem tartunk. ;)

Tévedtem .

kistigris 06-01-2011 15:58

Nem tévedtél:) Szerintem pont attól jó ez a fórum (meg sok minden más) hogy nem vagyunk egyformák.:)

Vent 06-02-2011 08:06

Nekem rémlik olyan helyzet, amikor mi nem mondhattuk el véleményünket, felháborodásunkat..

All times are GMT +1. The time now is 00:51.