![]() |
Quote:
|
En nem latom ertelmet a 3 koros beleptetesnek.
|
Quote:
Ha már a menekülőutat elvágjuk a célpontok elől, akkor ugy fair, hogy a támadó fél dolga is nehezítve van. |
Quote:
Nem teljesen, mert a ráállás után van 60 perc, de a szabiról akár 10 másodperccel kör előtt is visszajöhetsz támadni és már csak azt látják, hogy 1 kör múlva.... |
Quote:
|
Quote:
Itt szerintem arra gondol, hogy ne vehessen be tagokat a támadó és ezzel messze kerüljön, ellehetetlenítve a visszatámadást.. De aztán lehet én értettem rosszul.. Viszont, ha ez bekerül kíváncsi leszek mi lesz 1/A-val hosszútávon(!), bízom benne, hogy tévedek és felpörög a játék, nem pedig elhal..:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ez a játékosszám már jó fél, 1 éve beállt és nem igazán növekszik, se nem csökken hosszútávon.. Reméljük több lesz, aztán majd elválik..:) |
Quote:
Ezt követi még egy 1/A-s téma, a földleadási kedvezmény kiterjesztése a kis országokra is, hogy ne csak a top előnye legyen ez. Bár ennek sem kifejezetten ez a célja, erről mégis jobban el tudom képzelni, hogy létszámnövelő hatása legyen a régi országok érdemben való visszatérésének biztosításával. |
All times are GMT +1. The time now is 17:52. |