Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

aúú 06-26-2006 08:51

Quote:

Originally Posted by Remedy
De en inkabb tanacsnak szeretem az ilyet gondolni, mint megszeghetetlen parancsnak, es jateknak fogom fel a dolgot, nem haborunak.
Ilyen vagyok

Pedig minden nap egy új háború! :eek: :D
Meg kell küzdened a tejért a sarki boltban, a buszon, hogy felférj.... szóval csak ne hagyd magad, üssed vágjad a jónépet jó diktátorhoz méltan és küldd a klántársaid oriját az első sorba! :D Arra persze lehet vigyázni, hogy ők adják le a mindent elsöprő sortüzet és ne az ellen rájuk...:D

monro 06-26-2006 20:30

[quote=Remedy][quote=monro]
Quote:

Na de Gyulavezer... jo jatekosoknak nem kell folyton a kezuket fogniuk, es en jobban szeretem a demokraciat, mint a diktaturat...

Na es honnan gondolod, hogy en hadtestet szeretnek vezetni, es nem valami mast? (meg az se biztos, hogy vezetni szeretnek :) Mi van, ha nekem az a fontos, hogy jot jatsszak a haverokkal, de emelett legyen idom minden masra, tudjak aludni, tobbet szamitson egy nap 7 ora eltoltott alvas mint mindjuk x heki az orimbol, tobbet szamitson egy sorozes, vagy egy barmi egy haverral, mint egy tamadas inditasa...
Nem lehetnek ugyanazok az ambicioink, es az, hogy mi nekunk a jo :)
Es hidd el, nem arrol van szo, hogy kibujnek barmilyen dontesmeghozatal alol... :) De en inkabb tanacsnak szeretem az ilyet gondolni, mint megszeghetetlen parancsnak, es jateknak fogom fel a dolgot, nem haborunak.
Ilyen vagyok :)

Teljesen igazad van. Ettől még amit leírtam az igaz :) Egy jó klánnak szüksége van egy vagy akár több vezetőre is. Én pld elég sokat vagyok távol a géptől mostanában, de az elmúlt 2-3 év amit eltöltöttünk a klán nagyrészével azt eredményezte, hogy a klán a vezetője nélkül is "tudja" mik az eljárások a napi rutinok kapcsán. Kialakítottunk egy piaci mechanizmust és egy alapstratégiát támadás esetére és egy fejlődési útvonalat. Mindezt együtt tesszük annak ellenére, hogy a vezér mutat egy irányt. Persze előfordult már, hogy valami másképp történt, mert a többiek meggyőztek róla, hogy az a jobb megoldás. Nem hiszem, hogy a te alapelved a játékról és a szabad életről a sörözésekről stb és az amit én mondtam ütné egymást. Sztem te sem töltesz kevesebbet a gép elött mint én ;)

monro 06-27-2006 09:25

Zou lécci hanyagoljátok már a másik topicot amíg ilyen "eszelős" a hangulat. Szépen elhúznak nyaralni aztán talán egyszer majd visszamerészkednek játszani. Ámen.

Remedy 06-27-2006 10:31

[quote=monro][quote=Remedy]
Quote:

Originally Posted by monro

Teljesen igazad van. Ettől még amit leírtam az igaz :) Egy jó klánnak szüksége van egy vagy akár több vezetőre is. Én pld elég sokat vagyok távol a géptől mostanában, de az elmúlt 2-3 év amit eltöltöttünk a klán nagyrészével azt eredményezte, hogy a klán a vezetője nélkül is "tudja" mik az eljárások a napi rutinok kapcsán. Kialakítottunk egy piaci mechanizmust és egy alapstratégiát támadás esetére és egy fejlődési útvonalat. Mindezt együtt tesszük annak ellenére, hogy a vezér mutat egy irányt. Persze előfordult már, hogy valami másképp történt, mert a többiek meggyőztek róla, hogy az a jobb megoldás. Nem hiszem, hogy a te alapelved a játékról és a szabad életről a sörözésekről stb és az amit én mondtam ütné egymást. Sztem te sem töltesz kevesebbet a gép elött mint én ;)

Apropo, sorozes - a multkor azert nem voltam, mert a bolcsessegfogam okozott szinte kibirhatatlan fajdalmakat azon a hetvegen.... De ha nem lesz ilyen meleg, szivesen benezek hozzad, ha jon meg par ember... :) (csak a steakem meglegyen) ;)

monro 06-27-2006 11:49

Quote:

Apropo, sorozes - a multkor azert nem voltam, mert a bolcsessegfogam okozott szinte kibirhatatlan fajdalmakat azon a hetvegen.... De ha nem lesz ilyen meleg, szivesen benezek hozzad, ha jon meg par ember... :) (csak a steakem meglegyen) ;)

A steak-ed megvolt... aki ott volt tudja, főleg aki végül megette :)
Megmondom a frankót én ha valamit "megrendelek" legalább annyi fáradságot veszek, hogy rácsörgök ha mégse jön össze a dolog. Picit nehezteltem ezért. Ha legközelebb is eljátszol hasonlót akkor egy komolytalan alaknak foglak tartani :D

Remélem nincs harag, mert őszinte voltam! 3 napig csak a steakedet hajtogattad a fórumon... én meg készültem ennek megfelelően. Reaktor meg megette :D:D:D

Xeper 06-27-2006 12:08

Quote:

Reaktor meg megette :D:D:D

Még jó, hogy van akire lehet számítani :p

Remedy 06-27-2006 15:14

[quote=monro][quote=Remedy]
Quote:

A steak-ed megvolt... aki ott volt tudja, főleg aki végül megette :)
Megmondom a frankót én ha valamit "megrendelek" legalább annyi fáradságot veszek, hogy rácsörgök ha mégse jön össze a dolog. Picit nehezteltem ezért. Ha legközelebb is eljátszol hasonlót akkor egy komolytalan alaknak foglak tartani :D

Remélem nincs harag, mert őszinte voltam! 3 napig csak a steakedet hajtogattad a fórumon... én meg készültem ennek megfelelően. Reaktor meg megette :D:D:D

Semmi gond, viszont a szamod nem tudom - es egy fogfajas hirtelen tud jonni - ha meglett volna a szamod, szolok. - Nyilvan.
Kuldd el vhogy :)

Ja es ez itt nem mentegetodzes - eletem legrosszabb hetvegeje volt, hetfon szajsebeszet lett a vege...

Arwyl szelleme 06-27-2006 15:35

Quote:

Semmi gond, viszont a szamod nem tudom - es egy fogfajas hirtelen tud jonni - ha meglett volna a szamod, szolok. - Nyilvan.
Kuldd el vhogy :)

Ja es ez itt nem mentegetodzes - eletem legrosszabb hetvegeje volt, hetfon szajsebeszet lett a vege...

Az 1. hozzászólásban leírta azt is... ;)

Remedy 06-27-2006 15:57

[quote=Arwyl szelleme][quote=Remedy]
Quote:

Az 1. hozzászólásban leírta azt is... ;)

Kösz, akkor visszakeresem.... vhogy az nem ragadta meg a figyelmem :)

ps: ha mas is keresne... a 86os az :)

Arwyl szelleme 06-27-2006 16:35

[quote=Remedy][quote=Arwyl szelleme]
Quote:

Kösz, akkor visszakeresem.... vhogy az nem ragadta meg a figyelmem :)

ps: ha mas is keresne... a 86os az :)

Természetesen a másik topik 1. hsz-ra gondoltam. (Szkarabeusz NYÍLT klántali), de igen ebben a topikban is ki van írva a 86 hsz-ban.

All times are GMT +1. The time now is 11:40.