![]() |
Quote:
ezért általában este lesz, de hétvégén napközben is mehet így sem jo? örülnék, ha te is lennél |
Quote:
|
Quote:
Ha a hódban keveset vagy akkor csak minden második ütés érjen? :D |
Nah, fürdés alatt rájöttem, miért nem jó az 5 legjobb eredményes dolog...
Tegyük fel azt a ritka esetet, hogy valaki megnyerni az első 5 versenyt... Ha a vityu ötletével nézzük, máris max holtversenyben lehet befogni annak, aki megnyeri a maradék 5-öt... De ha mind a 10 számít, akkor hiába nyeri meg az első 5-öt az 5*10=50 pont. Lehet aztán olyan balszerencsés lesz, hogy nem végez csak 2 pontot érő helyeken, tehát helyezetlen lesz... akkor 50 + 5*2=60 pont Így aki kiegyensúlyozottan játszik, máris megelőzheti akár 10 II. hellyel (10*8=80), de II. és III. helyek összességével is... Remélem érthető mit is akartam mondani... |
De nem kell elkapkodni, van még idő februárig...
Addig is holnap 3 verseny, jó szórakozást hozzá!!! :) |
sziasztok
először is annyi h tetszik a kezdeményezés, le a kalappal Pool előtt a havi versenyről meg anynit, hogyha van 10 verseny, és valaki nem tud csak 4-5 versenyen résztvenni, hát istenem, ha már a z F1 volt példára, ott se mondhatják h én most első kanyarba falnak csaptam magam, ne érjen a Te első helyed se... és ezt úgy mondom h én max 1 hétre előre tudom a beosztásom, és az 99% fix, tehát ilyesmi miatt nem fogják a kedvemért 8 ember beosztását átírni, és persze ha nem is dolgozok szokott más dolgom is lenni pontozásra meg annyi, h már most is 10 fő felett vannak a versenyeken, lehetne csak az első 10 helyet pontozni, csak regisztrációért ne járjon pont, és hó végén a 10 verseny összpontszáma a mérvadó nekem ez a véleményem, de persze akármi is lesz, amikor itthon vagyok valószínü játszani is fogok a versenyeken |
Quote:
|
Quote:
Éppen ezért nem tudtam nagyon sok párbajra elmenni a párbajsorozatból, mert akkor sokat melóztam, és folyamatosan rá volt rakva valami meló. Ha más nem, akkor egy 2órás munka csúszott bele. :) Tehát megyek, ha tudok. :) |
Trolltartó a Starson is , mint a hódban:)
|
Én csak annyit tennék hozzá, hogy ne csak hétvégén legyen. nem csak saját magamból kiindulva, de a legtöbben bulizni péntek-szombaton megyünk, rosszabb esetben pénteken elindulva vasárnap érkezünk:D:D:D
sztem egy hétköznap este 8 a legtöbb embernek jó lehet. úgyhogy sztem simán lehetne vegyesen. 1 hétköznap 1 péntek-szombat, és 1 vasárnap este. így azt hiszem minden korosztály eltudna indulni heti legalább 1 versenyen... |
All times are GMT +1. The time now is 09:54. |