![]() |
Quote:
felütöd magad. mnt 8 körre le és fel aztán termelhetsz. +ott van szövid is , és mivel elég sokat vunk gépnél valsz h észrevesszük ha támad vki. de ez nem valószínű és ha termelsz akkor 1700-ból 400at feláldozni nem sok:) |
egyrészt ha szövivel termelsz, akkor elég jól belehet magatokat védeni ha csak egyikőtök elf tele íjjal semmi mással ( ha kell küld belőle neki még bőven lesz védő ereje) . amúgy én szerintem a teki írása a nyerő, mer az többet hoz és ha írsz 100k tekit abból elf haverod aki nem ír sokat is kap és nem keveset;) ha viszont az a cél hogy nem érsz rá 20 köröket várni, mer lehet, hogy azonnal kell kp akkor megosztva tartanám:) de hogy bank kell az tuti, mer elviszik alólad a lóvét és ha már egyszer van bank az mér ne kamatozzon:D szóval szerintem aki úgy indul neki az 5. szintnek, hogy termelni akar az legyen kereskedő és álljon össze egy másik tetszőleges fajú kereskedővel egy gnóm tudóssal, és egy elffel aki felüti magát velük eggyüt a csopi élére, ott elad minden támadó egységet és csak betoníjjakat tart helyette:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezzel is vitatkoznék :) 200 heki csak az 5.-ös szinten van( aki termeli a tekit ) viszont a többi szinten mindenhol a fenti, nem kereskedő orik katikat képeznek és tekit írnak ;) de tény h 200 hekin is sok ilyen ori van. azaz 200 heki alatt |
Quote:
|
Quote:
hát ha 5. szinttől különböző csopiban termeli vki 200 hekin akkor ott már gondok vannak |
Quote:
|
Quote:
Viccet félretéve: ... /áá inkább gyere rá magad, nem adok tippeket/:p |
Quote:
A tippeket is ki kell érdemelni valamilyen szinten ;) |
All times are GMT +1. The time now is 10:58. |