Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hadi felalas (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=447)

Napóleon 10-20-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 36359)
400 bank ad 3 milkát körönként ha van bent 60 milka. de 400 hekit feláldozni...
sztem ilyet egy elf csináljon, mert őt csak nehezebb beütni és nem nagy gas 400 heki minusz.
de ez az én véleményem nem próbáltam még ork kereskedőt lehet jól jönne ki

én próbáltam, és most is van ilyen orim.
felütöd magad. mnt 8 körre le és fel aztán termelhetsz.
+ott van szövid is , és mivel elég sokat vunk gépnél valsz h észrevesszük ha támad vki. de ez nem valószínű
és ha termelsz akkor 1700-ból 400at feláldozni nem sok:)

Burning 10-21-2006 14:49

egyrészt ha szövivel termelsz, akkor elég jól belehet magatokat védeni ha csak egyikőtök elf tele íjjal semmi mással ( ha kell küld belőle neki még bőven lesz védő ereje) . amúgy én szerintem a teki írása a nyerő, mer az többet hoz és ha írsz 100k tekit abból elf haverod aki nem ír sokat is kap és nem keveset;) ha viszont az a cél hogy nem érsz rá 20 köröket várni, mer lehet, hogy azonnal kell kp akkor megosztva tartanám:) de hogy bank kell az tuti, mer elviszik alólad a lóvét és ha már egyszer van bank az mér ne kamatozzon:D szóval szerintem aki úgy indul neki az 5. szintnek, hogy termelni akar az legyen kereskedő és álljon össze egy másik tetszőleges fajú kereskedővel egy gnóm tudóssal, és egy elffel aki felüti magát velük eggyüt a csopi élére, ott elad minden támadó egységet és csak betoníjjakat tart helyette:)

Dragi 10-21-2006 14:49

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 36350)
sok olyan ori van, de nem a szint közepén :)

jó de az túlnyomó többségben 200 hekin van :) és a tekit nem tartja az oriban semmiképp vagy eladja a tekit és átkarizza a gnóm szövijének aki tekiben tartja a piacon :)

Steve 10-21-2006 16:15

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 36520)
egyrészt ha szövivel termelsz, akkor elég jól belehet magatokat védeni ha csak egyikőtök elf tele íjjal semmi mással ( ha kell küld belőle neki még bőven lesz védő ereje) . amúgy én szerintem a teki írása a nyerő, mer az többet hoz és ha írsz 100k tekit abból elf haverod aki nem ír sokat is kap és nem keveset;) ha viszont az a cél hogy nem érsz rá 20 köröket várni, mer lehet, hogy azonnal kell kp akkor megosztva tartanám:) de hogy bank kell az tuti, mer elviszik alólad a lóvét és ha már egyszer van bank az mér ne kamatozzon:D szóval szerintem aki úgy indul neki az 5. szintnek, hogy termelni akar az legyen kereskedő és álljon össze egy másik tetszőleges fajú kereskedővel egy gnóm tudóssal, és egy elffel aki felüti magát velük eggyüt a csopi élére, ott elad minden támadó egységet és csak betoníjjakat tart helyette:)

Te csináltál nálam szövifelmérést és gömböket? te piszok:D :D :D

Napóleon 10-21-2006 16:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 36521)
jó de az túlnyomó többségben 200 hekin van :) és a tekit nem tartja az oriban semmiképp vagy eladja a tekit és átkarizza a gnóm szövijének aki tekiben tartja a piacon :)

ezzel is vitatkoznék :)
200 heki csak az 5.-ös szinten van( aki termeli a tekit )
viszont a többi szinten mindenhol a fenti, nem kereskedő orik katikat képeznek és tekit írnak
;)

de tény h 200 hekin is sok ilyen ori van. azaz 200 heki alatt

Cece 10-21-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 36546)

Ezt meg én vitatom.

Napóleon 10-21-2006 17:34

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 36549)
Ezt meg én vitatom.

hát ha 5. szinttől különböző csopiban termeli vki 200 hekin akkor ott már gondok vannak

Dragi 10-21-2006 17:37

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 36546)
ezzel is vitatkoznék :)
viszont a többi szinten mindenhol a fenti, nem kereskedő orik katikat képeznek és tekit írnak
;)

de tény h 200 hekin is sok ilyen ori van. azaz 200 heki alatt

kötözködünk, kötözködünk :D

Steve 10-21-2006 17:40

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 36561)
hát ha 5. szinttől különböző csopiban termeli vki 200 hekin akkor ott már gondok vannak

Ha nem érted hogy ez miért jó akkor nálad vannak gondok;)
Viccet félretéve: ... /áá inkább gyere rá magad, nem adok tippeket/:p

Cece 10-21-2006 17:50

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 36563)
Ha nem érted hogy ez miért jó akkor nálad vannak gondok;)
Viccet félretéve: ... /áá inkább gyere rá magad, nem adok tippeket/:p

Jogos :)
A tippeket is ki kell érdemelni valamilyen szinten ;)

All times are GMT +1. The time now is 10:58.