![]() |
Quote:
|
Nem voltam benne biztos ...
Egy nagyon könnyűt: "Zebedeus jön a szolgájával és azt fogják majd rebesgetni, hogy eltűntek a dolgok. És hatalmas zűrzavar lesz, hogy hol vannak valójában a dolgok, és senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, meg az a fura kis izé… raf… raffiakötő állvány, amihez hozzá voltak erősítve, és akkor majd a barát elveszíti a barátja kalapácsát és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak… már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak előző este rakták oda, este nyolc körül." |
Quote:
|
Quote:
én tuti az "Ulam, nincs Lóbelt nevű foglunk" részt idéztem volna! :p |
Quote:
|
tuti jó, megnéztem ezt a részt újra... :p úgyhogy rakok is be egyet...
nagyon egyszerű, de nagyon sokat nevettem ezen a jeleneten... :D Marcus: Ki a fasz vagy te? Reggie: Csókolom, én Reggie vagyok. Marcus: Mit akarsz itt? Reggie: Megan-ért jöttem. Marcus: Hány éves vagy? Reggie: 15 vagyok, uram. Marcus: 30-nak nézel ki, cula. Igazold magad. Reggie: Nincs nálam igazolvány. Marcus: Szóval, nincs nálad. Falhoz, megmotozlak, gané. A kis köcsög azt hiszi, ő szarta a spanyol viaszt. Játszod a kandúrt MacskaJancsi? Hová dugtad a spanglit? Reggie: Nincs nálam. Marcus: De elszívsz néha egyet. Reggie: Nem uram. Marcus: Rászoktatod a lányomat? Mike (előtűnik a konyhából): Ki ez a nigger az ajtóban? Marcus: Reggie. Mike: Ki a szar az a Reggie? Marcus: Randizni akar Megannel. Mike (miután odaért az ajtóhoz): Mi kéne nigger? Reggie: Ööö.. Megannel szeretnék randizni. Mike: A neved? Reggie: Reggie. Mike: Mondta a csávó, hogy Reggie vagy, bazzeg. Hány éves vagy? Reggie: 15. Mike: 30-nak nézel cula. Marcus: Ő Mike. Mike: Tudsz bunyózni? Reggie: Igen. Mike: Nem hallottam. Reggie: Igen. Mike: Francot tudsz bunyózni. Kamuzol köcsög. ... (túl hosszú lenne az egész, de a folytatás is nagyon jó!! :D) |
Quote:
|
"Olyan piszok menő vagyok, hogy a telefonszámomat az egész országból díjtalanul lehet hívni: 1-800-PERFECT" :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
(Ford Fairlane, Nagy Fero hangjaval) |
All times are GMT +1. The time now is 23:04. |