![]() |
úgy mondanám h több milliárdnyi okom is van rá, de ez felcserélhető egy gyűjtő névvel is, a pénzzel
ez megnyílvánulhat abban h ugyan van barakkod elégséges mértékben, de pénzed nincs 5 kört odafokozni vagy bontani, nem akarsz koptatni vagy abban h termelned kell, és nincs se pénzed se barakkod könnyű ütésre búzdítani vkit akinek annyi pénze sincs h a szemét kitörölje vele |
Vihar a biliben.
Miért, nem így van? :D
|
Quote:
Más: mostani A-s felmenetelem idején volt egy nagyon kedves hiénám, aki bevert két sereggel, miután egész nap TK-ja volt rám és sasolta, hogy mikor megyek ki. Alám is bontott, levélben is nagyképű volt ("haha, hogy elintéztelek"), szóval kihúzta a gyufát. Pár nappal később határozott revansot vettem rajta, sokkal lejjebb került, mint előtte volt, mire én voltam a szemét, a senkiházi, a csaló, aki a kicsiket bántja. Sűrű pontlistában, rengeteg üthető ori közvetlen közelében miért kell ilyen módszerre fanyalodni? Nem értem.. |
Quote:
|
Quote:
De hátha valaki nem lesz lusta rá :D |
Quote:
-vannak aki csak forognak és már hatalmas közöny van a többi játékos felé. -vannak akik csak azzal háborúznak aki kihívást jelent nekik,vagy nagyon rászolgál a verésre. -Vannak akik mindenkibe belekötnek, és élvezik hogy elverik a gyengéket. -és vannak akik csak úgy elvannak,és inkább a társaság miatt játszanak. én ezért játszogatok, legalábbis A-n kivül. nem rohanok, nem szöviháborúzok, jó hangulatú, középszerü szöviben elvagyok, lassan ütögetünk, nincs nagy tartalékunk, de jól elvagyunk:) Asszem jól elkülönithető, hogy ki melyik csoportba tartozik, és ez megadja a hozzáállását a dolgokhoz. nem remegek egy hektár földért, nem is szándokozom max hektáron lépni a csopikból. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Csak ne ellenezd ilyen erősen amikor te is megtennéd..... Mert néhányan hülyének fognak nézni :D |
Quote:
|
Quote:
Ha mi megyünk másra akkor szemetek vagyunk ? Ha ts megy másra akkor ő jó csávó mert ellenszenvből tette ? Ez nekem kicsit olyan érdekesnek tünik . Lehet , hogy én lennék elfogult ? Nem hiszem :) Szerintem a hiénát lehet különféle ürügyekre fogni : kevés barak , termelek, nincs pénzem , nem ütőképes ori stb... mindenféle hülyeségre .. A valóságos ok mindenkinél KELL A FÖLD ! Bár ha olyan ellenszenvesek vagyunk neki akkor jöjjön oda és üse be valamelyik orinkat :)) Lehetősége volt rá :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:48. |