Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hiénázás A-ban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4454)

Nyírbátor 02-16-2011 23:05

úgy mondanám h több milliárdnyi okom is van rá, de ez felcserélhető egy gyűjtő névvel is, a pénzzel
ez megnyílvánulhat abban h ugyan van barakkod elégséges mértékben, de pénzed nincs 5 kört odafokozni vagy bontani, nem akarsz koptatni
vagy abban h termelned kell, és nincs se pénzed se barakkod
könnyű ütésre búzdítani vkit akinek annyi pénze sincs h a szemét kitörölje vele

Pool 02-16-2011 23:08

Vihar a biliben.

Miért, nem így van? :D

Tsobi 02-16-2011 23:16

Quote:

Originally Posted by Nyírbátor (Post 280238)
úgy mondanám h több milliárdnyi okom is van rá, de ez felcserélhető egy gyűjtő névvel is, a pénzzel
ez megnyílvánulhat abban h ugyan van barakkod elégséges mértékben, de pénzed nincs 5 kört odafokozni vagy bontani, nem akarsz koptatni
vagy abban h termelned kell, és nincs se pénzed se barakkod
könnyű ütésre búzdítani vkit akinek annyi pénze sincs h a szemét kitörölje vele

A financiális gondokat én nem tudom elfogadni indokként, hisz a pénztelenség mindig csak átmeneti állapot. Tiszta sor.. addig nem indulok el, amíg nincs pénzem. Nem kell szórni vagy koptatni, mintha kötelező lenne. Termelni kell és termelni. Szerinted a többieknek honnan lett vagyonuk?

Más: mostani A-s felmenetelem idején volt egy nagyon kedves hiénám, aki bevert két sereggel, miután egész nap TK-ja volt rám és sasolta, hogy mikor megyek ki. Alám is bontott, levélben is nagyképű volt ("haha, hogy elintéztelek"), szóval kihúzta a gyufát. Pár nappal később határozott revansot vettem rajta, sokkal lejjebb került, mint előtte volt, mire én voltam a szemét, a senkiházi, a csaló, aki a kicsiket bántja. Sűrű pontlistában, rengeteg üthető ori közvetlen közelében miért kell ilyen módszerre fanyalodni? Nem értem..

Pool 02-16-2011 23:20

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280241)
A financiális gondokat én nem tudom elfogadni indokként, hisz a pénztelenség mindig csak átmeneti állapot. Tiszta sor.. addig nem indulok el, amíg nincs pénzem. Nem kell szórni vagy koptatni, mintha kötelező lenne. Termelni kell és termelni. Szerinted a többieknek honnan lett vagyonuk?

Más: mostani A-s felmenetelem idején volt egy nagyon kedves hiénám, aki bevert két sereggel, miután egész nap TK-ja volt rám és sasolta, hogy mikor megyek ki. Alám is bontott, levélben is nagyképű volt ("haha, hogy elintéztelek"), szóval kihúzta a gyufát. Pár nappal később határozott revansot vettem rajta, sokkal lejjebb került, mint előtte volt, mire én voltam a szemét, a senkiházi, a csaló, aki a kicsiket bántja. Sűrű pontlistában, rengeteg üthető ori közvetlen közelében miért kell ilyen módszerre fanyalodni? Nem értem..

Biztos ismert :D

Kalapácska 02-16-2011 23:30

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280241)

Ha nem lennék lusta rá viszakeresném azt az írásodat amiben az egyes eseményekben kevesled a hiénát amit a kis malac klán kapott klánütés közben :D
De hátha valaki nem lesz lusta rá :D

Kutyuleee 02-16-2011 23:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280222)
Bar kezdem azt hinni, megis csak en almodozom, aztan utni kell mindenkit.... :P

-Van aki azt élvezi, hogy minél többet üssön minnél gyorsabban és minél kisebb kockázattal, és rohanjon fel a topba.
-vannak aki csak forognak és már hatalmas közöny van a többi játékos felé.
-vannak akik csak azzal háborúznak aki kihívást jelent nekik,vagy nagyon rászolgál a verésre.
-Vannak akik mindenkibe belekötnek, és élvezik hogy elverik a gyengéket.
-és vannak akik csak úgy elvannak,és inkább a társaság miatt játszanak. én ezért játszogatok, legalábbis A-n kivül. nem rohanok, nem szöviháborúzok, jó hangulatú, középszerü szöviben elvagyok, lassan ütögetünk, nincs nagy tartalékunk, de jól elvagyunk:)

Asszem jól elkülönithető, hogy ki melyik csoportba tartozik, és ez megadja a hozzáállását a dolgokhoz. nem remegek egy hektár földért, nem is szándokozom max hektáron lépni a csopikból.

Tsobi 02-16-2011 23:34

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 280244)
Ha nem lennék lusta rá viszakeresném azt az írásodat amiben az egyes eseményekben kevesled a hiénát amit a kis malac klán kapott klánütés közben :D
De hátha valaki nem lesz lusta rá :D

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280237)
Én puszta ellenszenvből tudnám elképzelni a hiénát jelenleg.

Ezeket egyeztesd. :)

Kalapácska 02-16-2011 23:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 280246)
Ezeket egyeztesd. :)

Hiéna az hiéna ok mindegy :DDDDD
Csak ne ellenezd ilyen erősen amikor te is megtennéd.....
Mert néhányan hülyének fognak nézni :D

Killer 02-17-2011 07:49

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 280247)
Hiéna az hiéna ok mindegy :DDDDD
Csak ne ellenezd ilyen erősen amikor te is megtennéd.....
Mert néhányan hülyének fognak nézni :D

ebben sem értünk egyet.

Kalapácska 02-17-2011 08:44

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 280255)
ebben sem értünk egyet.

Miért is nem ?
Ha mi megyünk másra akkor szemetek vagyunk ?
Ha ts megy másra akkor ő jó csávó mert ellenszenvből tette ?
Ez nekem kicsit olyan érdekesnek tünik .

Lehet , hogy én lennék elfogult ? Nem hiszem :)
Szerintem a hiénát lehet különféle ürügyekre fogni : kevés barak , termelek, nincs pénzem , nem ütőképes ori stb... mindenféle hülyeségre ..
A valóságos ok mindenkinél KELL A FÖLD !
Bár ha olyan ellenszenvesek vagyunk neki akkor jöjjön oda és üse be valamelyik orinkat :)) Lehetősége volt rá :)

All times are GMT +1. The time now is 20:48.