Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   ENAH - Első Nagy Anarchista Háború (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4437)

Ati 12-11-2010 13:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 272790)
En csak szurkolok, es sokkal erdekesebb lenne igy szamomra. :)

Dehogy lenne érdekesebb. Akkor csak ránéznél, és továbblépnél. :p Azt nem szereted. :p :D

Tsobi 12-11-2010 13:25

Nyilvános orilistákkal egyébként valóban lehetne élezni a versenyt, ugyanis célzottan lehetne hekiért menni azokra, akik előtted állnak.

Ha nem is most, de a MNAH (:D) -on szerintem orikat lehessen benevezni, hogy követni lehessen. Nem kell az egész orilistát nyilvánossá tenni csak azokat, amikkel részt szeretnél venni a versenyen.

Zordi 12-11-2010 13:28

Ha egy orival akarsz játszani Ts.. tedd azt normálba ez anarch..... :)

Ati 12-11-2010 13:35

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 272793)
Ha nem is most, de a MNAH (:D) -on szerintem orikat lehessen benevezni, hogy követni lehessen. Nem kell az egész orilistát nyilvánossá tenni csak azokat, amikkel részt szeretnél venni a versenyen.

4000 ország benevezésekor ez nem túl célravezető.

BimmBimm 12-12-2010 17:14

Engem az országlisták annyira nem is érdekelnének, de a sorrend igen. Szóval én örülnék egy listának, hogy a benevezettek (a megadott becenevekkel) helyezés szerint hol vannak. Még csak pontszám sem kellene, csak egy lista. Mert így most a többi hsz közt kifürkészni hogy Ati hol írt valamit arról hogy ki hogy áll, meg abban is az van hogy előrébb lépett, meg megelőzte... Egy egyszerű hétköznapi sorrend, az táncsak publikus.

Ati 12-12-2010 17:23

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272875)
Engem az országlisták annyira nem is érdekelnének, de a sorrend igen. Szóval én örülnék egy listának, hogy a benevezettek (a megadott becenevekkel) helyezés szerint hol vannak. Még csak pontszám sem kellene, csak egy lista. Mert így most a többi hsz közt kifürkészni hogy Ati hol írt valamit arról hogy ki hogy áll, meg abban is az van hogy előrébb lépett, meg megelőzte... Egy egyszerű hétköznapi sorrend, az táncsak publikus.

A végén lesz egy publikus sorrend. Napi szinten nem, hiszen abból egy erőteljesebb számolással kikövetkeztethetők az adott emberhez tartozó országok.

BimmBimm 12-12-2010 17:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272877)
A végén lesz egy publikus sorrend. Napi szinten nem, hiszen abból egy erőteljesebb számolással kikövetkeztethetők az adott emberhez tartozó országok.

Értem, sajnálom, hogy minden titkos, így valóban izgalmas és követhető móka ez.

Ati 12-12-2010 17:29

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272879)
Értem, sajnálom, hogy minden titkos, így valóban izgalmas és követhető móka ez.

Tartom magam ahhoz a -- jogos -- kéréshez, hogy van, aki nem szeretné publikussá tenni az országlistáját.

BimmBimm 12-12-2010 17:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 272880)
Tartom magam ahhoz a -- jogos -- kéréshez, hogy van, aki nem szeretné publikussá tenni az országlistáját.

Én is tartom magam ahhoz, hogy az országlistája nem is érdekel, csak a helyezése, de mind1. Első Nagy Anarchista Titkos Háború.

Ati 12-12-2010 17:34

Quote:

Originally Posted by BimmBimm (Post 272881)
Én is tartom magam ahhoz, hogy az országlistája nem is érdekel, csak a helyezése, de mind1. Első Nagy Anarchista Titkos Háború.

Ha tudod, hogy X mennyit foglalt (mert például Te vagy az), és tudod, hogy Y mennyit foglalt, akkor Z "pontlistabeli" haladásából kiszámolható, hogy adott idő alatt hány pontot szerzett. Az eseményekkel ezt összevetve idővel pontos országlista szerezhető az illetőről.

All times are GMT +1. The time now is 18:39.