![]() |
Quote:
Alapvetően az sms a legrosszabb vipelési forma, ezért semmiképp nem promótálom az ilyen, utolsó pilalnatokig elhúzott tagsághosszabbítási lehetőségeket. Ha látod, hogy fogy, akkor hosszabbíts rendes böngésző mellől, mert ha azt várod, hogy 1 kör legyen, és akkor hosszabbíthass, akkor csúnyán megjárhatod. Lehet, hogy épp akkor nem lehet emeltdíjas sms-t küldeni. |
Quote:
Quote:
Hidd el, letezik a Pato Pal uras emberi oldal is. |
A wapos fejlesztések egyelőre befejeződtek. Oka volt annak, hogy a wap most picit előtérbe került, úgyhogy nem kizárt, hogy majd egy következő nekifutásra be fog ez is kerülni, egyelőre én ennek sokkal több hátulütőjét látom, úgyhogy emiatt most nem bojgatom meg a wapos felületet.
|
Tudom hogy vége, lezárult meg minden, de ma kénytelen voltam wapon bűvészkedni, és rányomtam a fórum menüpontra is, amire azt bírta kiírni, hogy ismeretlen formátum, ha jól emlékszem.
|
Quote:
|
Quote:
|
nekem akkor szokta ezt wapról ha függő meghívóm van.
|
Quote:
|
Ma volt 56 új eseményem, ezt ugye 3 oldalban hozná fel, de a 2. oldalnál, mikor rámentem a további új eseményekre, akkor ugyanazt az oldalt(2.) dobta be...
Ennek így kell működnie..? Már vagy kétszer találkoztam ezzel... |
Nekem, egy olyan problémám lenne, hogy opera mobile-ról jelentkeznék be, de a holnap helyett, a wapra dob.
Nézegettem az opera beállításokat és telóét is, de nem találtam megoldást. Ugyanez van pl az indexnél is, hogy a mobilos verziót dobja be, mondjuk annál nem is baj, de hódnál jobb szeretem a webes felületet. Valaki tudna rá megoldást? |
All times are GMT +1. The time now is 23:11. |