![]() |
Quote:
Hogy legyen benne hely ilyeneknek, és baromi macerás lenne egy sereg kiküldése, ha nem csak a darabszámot a szövisegítséget és a tábornokot kellene beállítani, hanem azt is, hogy követ, fémet vagy fegyvert hozzanak az ellenségtől:) Arról nem beszélve, hogy szerintem is jó ez így, hogy hadisnak varisnak és tolisnak egyaránt megvan a maga akciója, amit a többi nem iagzán tud megcsinálni. Na jó, a varison lehetne alakítani, mondjuk egy teleportálás varázslattal, amivel elszipkázhat ezt-azt az ellenségtől, mert neki szerencsétlennek semmi konkrét haszonszerző tevékenysége sincs. |
Quote:
Akkor 4 hadis is meg tudna élni simán és az már nem is ez a játék volna. Az ilyen változtatásokat amik gyökereiben borítanák fel a játékot nem tudom minek egyáltalán felvetni. Quote:
Meg ha belegondoltok abba, hogy egy apró változtatásnak milyen következményei lehetnek akkor mindenki azt mondja hogy jó ez így ahogy van:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha valaki annyira elégedetlen a mostani felállással akkor nyugodtan abbahagyhatja nem fogja benne senki megakadályozni. Meg most mindenkinek akinek egy kis ötlete van mind megvalósítanánk akkor nem is ugynaz a játék volna. |
Tetccik, hogy mindenkinek minden teccik, mindenkinek minden jó... :)
De ha időnként nem variálunk egy kicsit a játékon, akkor nem lesz véletlen egyhangú, és unalmas? *** nem ide tartozik, de a fórum elérte a 2000. látogatást! *** más kérdés, hogy tudok lezárni egy időkorlát nélküli szavazást? Lehet h. csak én vok hülye... :D :confused: :p |
Nekem megfelel a fosztogatás ebben a mostani formában:) Mivel varis orim nincs, az annyira nem érdekel, de azért tény, hogy a varisoknak nincs konkrét haszonszerző akciójuk, ha nem számoljuk az aranyalmát, de azt meg inkább hagyjuk:)
Ugyanakkor Woodstock-nak is igaza van, ami enm változik, annak annyi... |
Quote:
Vannak változtatások csak szerintem ez a fórumon indított felvetések az elejénél lett elrontva, mert egyből 6 úgy fajt akart mindenki. |
Quote:
Én személy szerint eltudnék viselni egy - két jól megtervezett új fajt... Ezekmelett ottvan, hogy ez a fórum igazán csak beszélgetésre van, megmondták Atiék, hogy valszeg nemlessz semmi megvalósÍtva a játékban benne, max ha valami nagyon fontosat találunk ki, szóval senki ne féljen, valószÍnüleg a felvetésemből soha nem lesz semmi... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:39. |