![]() |
Quote:
|
talán azis megoldás lenne hogy a forduláshoz annyi kéne hogy A ba legyen orija minimum 1k kör ota és ha teljesítete B be a top30 at fordulhason 2k kör mulva de ezért nemkap szemet csak annyit hogy pl a pontlistába vastagan van szedve az ország neve ésha mégegyet fordul B ből akkor kap szemet az 10k kör egy szemér szerintem megérdemli hogy kitarto volt ésha esetleg A ba is eljut odáig leforoghat ha teljesítete a jelenlegi feltételeket.
ez szerintem azért lenne jo mert A ba is megmaradnának az országok de akinek nincs sok ideje jácani azis tudna jo sok idő mulva szemeket szerezni és így az alsó szinteken se halna be a játék mivel A ba nemtud ugymond beragadni és így nemkell szabizni alsó szinteken ezáltal felpezsdülne az élet. |
Quote:
Mutass nekem bárkit, akinek BÁRMI jó és szép 3 napon túl is. :) No kb ezt jelenti ez az arány. Márpedig nem fogjuk a játékot 3 naponta megváltoztatni csak azért, mert ez az emberi természet. Eddig EGY értékelhető hozzászólás született a témában azzal kapcsolatban, hogy mi és miért lenne jó (Takanohana-tól). Ezen kívül volt pár hasznos javaslat, de azok sem válaszoltak arra a kérdésre, hogy miért kellene ténylegesen változtatni, leginkább csak a "miért ne? jó buli" gondolatot fejtették ki. Úgyhogy arra kérek mindenkit, hogy mielőtt hatalmas ötlelés kezdődik arról, hogy mi változzon, arra a két alap kérdésre válaszoljatok, hogy mi szükség van a változattásra, és miért lesz jobb, ha bármi változik. Csak azért nincs értelme semmin változtatni, mert az jó buli, és az újonnan jövőknek nehezebb legyen egy +30 oldalas szabályzattal, mint az eddigi országoknak volt. Pool összefoglalt egy olyan javaslatot, ami ugyan semmit nem old meg, de legalább van benne két lehetőség is, amik senkinek nem jók. |
Quote:
szerintem azért mert beragadnak az orik A ba és megöli a lenti csoportokat a sok szabis ország. Ez szerintem kielégitő válasz :) és hogy mi változzon? szerintem jo lenne ha az A s oritól fuggetlenül lehessen jácani a lentebbi szinteken :) |
Quote:
Quote:
|
Szerintem azért lenne szükség a változtatásokra mert el vannak csúszva az arányok.
Gondolok itt arra, hogy ötös szinten 200 hekin kezdödik a játék második szinten pedig olyan 1700 heki körül (pontosan nem tudom) ketyegnek a top körök. A-ban a másik négy szinten szerzet föld többszörösét kell teljesiteni ahoz, hogy fordulni lehesen. A jelenlegi rendszerben nem könnyű felérni a top30%-ba ezáltál nehéz fordulni annak aki akar |
Quote:
a B ből valo forgást ugyis megkönyithetnénk hogy A ba top50% kell +1k kör és 2k kör kell B ből ne legyen olyan egyszerü... De régebben sokkal több aktív ori volt a lentebbi szinteken és szerintem ennek az oka az A 2. igy van azt ne is hozzuk vissza az nemlenne jo de ha duplán kell fordulni B ből és A ba 1k kör +top50% azmár picit jobb nem azt mondom hogy pont így legyen de változtatni kell mert A ba a topp csak emelkedni fog és mégroszabb lesz a helyzet |
Quote:
Miért kell, hogy egy igen nagy plusz előny (mégegy személyiség) megszerzése könnyű legyen? Miért kell, hogy gyakorlatilag értéktelenné váljon, és mindenki könnyedén megszerezhesse? |
Quote:
Csak azt, hogy ha A-ból nem tudok fordulni vagy nem felelek meg a fordulás feltételeinek akkor az alsobb szinteken levő orikkal elöbb utobb beragadok, szabizok, nem tudok jáccani, nem jáccok, nem veszek több vip kört... |
Quote:
Ha lefordulhatnál, de nem kapnál érte ilyenkor semmit, akkor mi változna? Miért választanád AKKOR ezt a lehetőséget, és MOST miért nem választod pont ugyanezt, hiszen erre ma is van lehetőség. (Bár tény, hogy én nem ezt javasoltam.) |
All times are GMT +1. The time now is 14:41. |