![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Felfogtuk a javaslat lényegét, megértettük, de nem támogatjuk. :)
Szerintem ami ennyire megosztja a közvéleményt, azt nem kellene erőltetni. |
Quote:
Amúgy sztem nem fogtátok fel. Azok az országok, akik keveset tudnak gépnél lenni, eddig elég meglőtt helyzetben voltak A-ban, nem tudtak normális hadis klánokba bekerülni, mert egyszerüen hátráltatták volna a klánt,amiatt, hogy nem tudja megvédeni magát, vagy bevenni az ijjakat, ha ráállnak az egész klánra... emellett kénytelenek voltak benttartani a sereget, ami kivállóan szétcseszte a morált, és a kaját is zabálta. Sztem valós előnyt csak ők kapnak ettől. Akik belépkedtek, azoknak ez semmi különbség, sőt hátrány, hogy mások is könnyebben legálisan csinálhatják mostmár,ezzel elvesztik ezt az előnyt,hogy bármelyik országba beléphetnek... Akik ébresztgettek azoknál csak a kényelem, mert az aktivitás ott is megvolt,eddig is |
Az 1A-s jatek maradjon meg 1A-s jateknak es ne csinaljunk belole 5. szintu kezdok paradicsomat ott is.
Semmi esetben sem tartom jo otletnek h barki is be tudjon vedni egy inaktiv orit a tamadastol, netan meg tamadjon is vele es a gazdija mar honapok ota gep elott sincs... ne mar... A klan meg tukrozze szepen ahogy eddig is a tagok tudasat es aktivitasat, ne a klanvezer vagy a megbizott szemely aktivitasat es tudasat. |
Quote:
az meg, hogy mostmár legálissá lenne téve bármi is, természetesen tévút. ha egy fikarsznyival is kevesebb jogosultsága lenne a vezérnek annál amit az ország gazdája meg tud tenni a saját orijával, ugyanúgy menni fog a belépkedés... |
Én se támogatom a dolgot,sok hszben leirták már ami miatt nem,nem ismétlem el,lényeg h. Nem
|
Quote:
(Gyerekek, ez nem egy igen/nem szavazás. Vegyétek a fáradságot, hogy leírjátok a véleményeteket a témáról, ha már hozzászóltok... Köszönöm.) |
Jolvan akkor leirom:D
Én se szeretném ha egy kocka egyedül vinne 10 orit legálisan,föl kell kelni ha olyan van,sajnos lenni kell amikor akcio történik ez hozzá tartozik szerintem A-hoz,más most nem jut eszembe hirtelen. |
Quote:
Lehet, Te is ismered :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:34. |