![]() |
Quote:
|
Szerintem a törpe varázslás terén elég dzsuva ahhoz, hogy ne kelljen gyengíteni:)
|
Quote:
|
Quote:
mellesleg ezt a varit azzal is meg lehetne magyarázni mint mágia antitalentum törpéknek hogy hogy ilyen varit adunk, hogy csak varázsjelekkel látják el a falakaikat és összezavarodnak a tolik a tárnákban., és csak újra fel kell frissíteni a jeleket ahogy kopnak... ennyi ;) |
Quote:
|
Szerintem egy érdeke ötlet lenne ha mondjuk olyan lenen a törpe varija hogy
Hadiállapot. Ami annyit jelente mondjuk, hogy a törpék férőhelye 20%kal nőne: 74,88 férne el egy kocsma/torony/barakkban 187,2 a templomokban 93,6 a házakban igy kevesebb ház kéne több varija/tolija/katija lehet mint bárki másnak igy megtudná oldani, hogy tolikkal csak egy erős tolsi férjen behozzá tudjon még varázsolni és hadereje is maradjon. persze ezt lehet módositani még de elég érdekes lenne a játék szmepontjából. szerintem |
Szerintem a törpének magasan a legtöbb férőhelye van már most is, egy ilyen tuti túltápolásnak minősülne:)
Mindig az A-t hozzák fel példának, hogy ott király a törpe, egy ilyennel verhetetlen lenne... |
szerintem ez jó vari.... ez is felkerül a listára, szóval már 2 jó ötlet van.... szerintem. aztán a szavazás már úgyis eldönti a dolgot! :)
|
Quote:
|
A gnómot nem lehet tekizni, neki jóval több tekit kell tartania a nagyob százalék miatt, több teki ugye jobban is kopik.
A törpe alapból (teki nélkül) is duplán termeli a nyersit és körönként. A gnóm nem duplán írja a tekit és nem is körönként. A raktár védelemel dúrva lenne a törp, az árakra is befolyással lenne, ami nem biztos hogy jó a mostani törpöknek. Alacsony szinten azért nem jó a törp mert a kis heki miatt még kevés nyersi kell, azt a szükségletet nagyjából ki is termelgetik maguknak akik nem akarnak a piacról vásárolni. |
All times are GMT +1. The time now is 22:52. |