![]() |
Quote:
9 személyiség: 2 ország Jelenleg 5 orit érint, abból az egyik nem támogatja. Idézem: Quote:
Jó kis nehezítés egy 9 szemesnek:) Látod ezt egy 9 szemes írta:p Sokunkat nem is érint ez a kérdés, szóval bármi is legyen a javaslattal nem változik semmi, de ha később gond lenne, akkor meg csak Iront tudom idézni Alkalmazkodj:) |
Quote:
Egy logikai-összhangi helyzetnek nem szerencsés, ha egy teljesen logikátlan megoldása van. |
Quote:
|
Quote:
Viszont Toled meg mindig nem lattam ervet, a "letojom, engem ugyse erint, de masnak azert legyen szar" hozzaallason kivul... |
Quote:
Akik a javaslat mellett érvelnek őket érinti szerinted? Viszont részemről lezártam a témát, én nem érzem szükségesnek, mert lefelé ütésekkel megoldható a probléma, jó példa erre Pool, amikor gyorsban 30 körökre szaladgáltak ki, pedig már bőven elsők voltak:) Volt idejük, ütöttek, ennyi. |
Quote:
|
Így szerintem mindenkinek OK.
|
Quote:
|
Quote:
engem is érint, meg másokat is... a top 10, meg a top 5 elérésébe / megtartásába is bezavarnak.... és ez nem siránkozás, nem okoztak gondot a lépkedésben, de idegesítőek a fennragadt országok.. |
Quote:
Tőled viszont megkérdezem, amit Remytől is. Hány csopiban vannak ezek a fent ragadt orik? Gondolom itt már nem egy oriról van szó, és nem egy csopiról, de kíváncsi volnék mégis mennyi az annyi, hisz minden a matekon múlik. |
All times are GMT +1. The time now is 15:19. |