![]() |
Quote:
Fokoz elküldi a sereget ha tudja és vállalja a következményeket,nem kell itt kábítani a népet... |
Rólad van szó, a kérdés hozzád irányúl...vádolsz minket mekkora bénák vagyunk, hogy nem merünk szembe menni, bár a végkimenetel ugyis két nagy 0 lett volna, de ezt lehet tagadni mivel nem történt meg. TE mit tennél, nem az a lényeg mi mit tettünk, ez már történelem...
|
Quote:
félévig lehet még javítani?:):D |
Quote:
morti szembe megy, te beütöd felülről esetleg alulról ha elég bátor vagy a bontáshoz majd elfokozol 100k-ra, így foglalsz is és véded magad! vagy hagyod hogy beverjen??? sztem ezért lett a bontás/elfokozás a megoldás! |
Quote:
Jah és még egy hozzászólás ehhez, az ilyen zavar engem nagyon mikor azt se tudják eszik-e vagy isszák, de olyan okosnak tetszik lenni. :) Anarchba csak játszadozom, és amúgy is ha akartam volna letudtam volna lépni mikor 410k értéken voltam...de biztos igazad van...általába a te fajtának mindig az van :) Nah erről többet nem is akarok beszélni. Vityu, ha olvasod, mutasd már meg Sergnek azt az okoskodós játékot amire mondtam regizzél...:D |
Quote:
Van 2 napod, de egy kis segíííllyel igen félévig is lehet :D |
Quote:
|
Quote:
csak szomoru hogy a pékek amellett hogy minden lehetoseget megragadnak a támadásra ami egy pozitiv dolog amellett minden lehetoséget megragadnak a menekulésre is ami viszont gusztustalan ellehetetlenitve az ellent hogy foldet vigyen toletek mert ugy gondoljátok hogy a fold csak nektek jár lásd a big elol is menekultetek majd egyéniben a black dragonék elol és végul a pannon elől is mindemellett kritizáljátok serget miert nem a bigel harcolunk holott ti is rendszeressen kissebb klánokat utogettek néha a 2 alklán elé esik "véletlen" ugyanaz a célpont meg hasonló szerintem etikátlan dolgokat csináltok nomeg azert is megkaptuk a kritikát hogy miert a vityuékra mért utésetek után (24orán belul) ugrott rátok a pannon meg hogy nem voltatok felkészulve holott 24oráva elotte utottetek tehát felkészuletlenségrol nem beszélhetunk hisz elotte utottetek mikozben csak igy láttunk rá esélyt hogy nem fogtok orikat kidobálva elmenekulni a csata elől de igy is megtettétek torolve egy orit továbbontva es zérostartolva egy orit szomoru hogy ti csak akkor vagytok hajlandok harcolni ha biztos a sikeretek amugy mindig klánérdekre hivatkozva elmenekultok hacsak egy zakó eloszele meg is lebben elottetek jack |
Quote:
Nem csípi a szád? :D |
Quote:
No comment... |
All times are GMT +1. The time now is 22:14. |