Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Synkel 10-31-2006 21:00

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 39818)
Mi is a logikai kapocs? Egy gömb?

Arra próbáltam célozni, hogy bazi nagy szüksége lehetett arra a 96k aranyra amit összearanyalmázott hirtelen

Xeper 10-31-2006 23:29

az már 1 milla 10 aranyalmából :p

Valezius 11-02-2006 08:18

Ha olcsó a piacon a rúna és fel tud az ember áldozni némi készültséget, mert valszeg most úgy sincs rá szükség, akkor az a pénz ingyen van. (Bár lehetne számszerűsíteni, hogy mennyi lesz)

Synkel 11-02-2006 17:03

96k aranyat szerintem nem 200 hekin aranyalmázott össze, fentebb meg ha olcsó is a rúna, annyi kell belőle, hogy tuti gazdaságtalan ha a készültséget is számoljuk:)

Szecsa 11-02-2006 22:11

Ha hirtelen kell a penz, akkor mindenkeppen jol jon az a 40-50k arany.
Ha mar nincs a segelybol sem :)

Steve 11-02-2006 22:23

Ezek mért poénos beszólások???:)

Tudjátok miez? offmanóság:p :D

BeeLord 11-08-2006 18:56

Na akkor folytatom a topicot, azzal, amire ki lett találva.

Történt ugyanis, hogy van nekem egy Aces High névre hallgató remek kis országom 5. szinten. Hogy miért fontos a neve? Tudnotok kell, hogy ez egy Iron Maiden szám címe(aki tudta, annak ez természetesen nem szól). Nem vagyok rajongó, vagy valami hasonló, csak van egy pár számuk amit meghallgatok... Na de most ez mind1, lényeg, hogy a minap kaptam egy üzenetet a következő tartalommal:

"IRON MAIDEN 4EVER!!!!!!!!!!!
Hali! Nincs kedved szövit alapitani???
Tudtad hogy jövöre lesz Maiden koncert Mo.-on???"

Ezek után, mivel jóindulatú üzenetről volt szó, így diszkréten, határozottan, de mégsem durván vagy sértően megköszöntem neki a tájékoztatást, majd lemondtam a szövetség alapításának lehetőségéről.

Valezius 11-10-2006 10:50

Tegnap kaptam egy vicces levelet:

köszi hogy kiraboltál a seregeim feléd tartanak :)

Erre távolba nézek, és látom, hogy még 3körre van, és 1600elittel jön. Miután nem sikerült meggömböznie, visszalopnia és valamiért az ártó vari se jött át.

Inkább nem kísértem haza, mert még megsértődött volna. :cool:

Burning 11-11-2006 09:37

régen én is ilyen voltam, ha vki beütött mindent megpróbáltam:) nem tudtam varizni, lopni, akkor elindultam vele mindennel ami volt. aztán néha kaptam 5-6 sereget, mer üres volt az ori.

Valezius 11-11-2006 11:45

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 42407)
régen én is ilyen voltam, ha vki beütött mindent megpróbáltam:) nem tudtam varizni, lopni, akkor elindultam vele mindennel ami volt. aztán néha kaptam 5-6 sereget, mer üres volt az ori.

És írtál levelet is, hogy jössz? :)

All times are GMT +1. The time now is 00:11.