![]() |
Quote:
simán befokozza a szükséges mennyiségű egységet és már pattansz is... :P |
hát kalapács ez most nem jött át :(
|
Sziasztok!
Én jelenleg egy személyes tábornok, ork vagyok az A-ban. Be lehet cserkészni az elfeket is jó stratégiával. Nálunk ez megvan és nem ijedünk meg, ha esetleg belefutunk egy elfdózisba. Ráadásul tőlük lehet is hozni hozományt rendesen. Szerintem ne bánsátok szegény elfeket, jó ez így. |
Quote:
|
elf gyengítés?
sziasztok
az elfet én nem gyengíteném tovább, csak a védelme van, semmi mást nem tud csinálni. én is "beton"elf vagyok A-ban, át lehetne ütni biztos, de eléggé nehéz lenne:D viszont ha valaki kevés lóvéval megy fel A-ba nem nagyon marad más esélye mint az elf... annak meg semmi értelme hogy az adott faj fő erényét gyengítsük, akkor legyen egy faj és mindenkinek azonos a lehetősége.....maradna is 100 fanatikus játékos:D szerintem meg a felesek tolizását, az ember tükrét, az ork hadizását meg a gnóm tudományát csökkentsük:D |
OFF
mennyi Junior Member lett hirtelen :eek: ON |
Quote:
|
Quote:
nem baj az :) Ráadásul valszeg sokan csak a fórumon juniorok, a Hódban nem biztos |
Quote:
Ez egy tévedés, hogy kevés pénzzel lépsz és nincs esélyed. Nem esélyed nincsen, hanem türelmed, esetleg nem is gondolsz arra, hogy máshogy is lehet. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:21. |