Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ bejelentések mikéntje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=375)

Phoenix 12-20-2006 10:56

Ati: azt hogy lehet bebizonyítani, hogy egy MF hulla jksz-t művel? mármint mindig kitámadt orikat üt be több sereggel, mert aki szolgáltatja neki az eseménylistát meg a gömböt nem kerül elő :confused:

Croissant 12-20-2006 10:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 57241)
Ati: azt hogy lehet bebizonyítani, hogy egy MF hulla jksz-t művel? mármint mindig kitámadt orikat üt be több sereggel, mert aki szolgáltatja neki az eseménylistát meg a gömböt nem kerül elő :confused:

Éppenséggel a pontlistát is nézheti az MF hulla... Bár, ha több sereggel is támad, az már gyanús...

Non Omnis Moriar 12-20-2006 12:10

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 57241)

Ha az illetö lementi az eseménylistáját persze még idöben, és jelenti... szerintem a supporton lehet ha minden igaz. Velem már elöfordult, és segítettek. Igaz ott kimondottan arról volt szó, hogy a szövi egyik tagja egy zombival ütötte az én szövim hadijait amikor azok rájuk mentek, illetve kiküldte a zombit ütni, a tolisra és amint az kikérte a helpet magának, a szövi rátámadt azokra akiktöl elhívta a védelmet.

Viszont azt - egyelöre - én sem tudom hogy lehetne bizonyítani, hogy teszem azt ott egy kereskedö zombi, MF természetesen, tele van milliókkal és én megyek fosztani, és jéé, mikor megütném hopp eltünik belöle a lé. És ez nem egyedi eset persze, hanem rendszeresen elöfordult az adott országgal. Sejteni lehet hogy valaki nyomogatta rá a krónikát, de ki?
Az én reakcióm erre az volt hogy ráment 9 sereg mészárolni... hátha elökerül az élöholt ura hogy segítsen rajta, de nem jött be :(

Liberté 12-29-2006 11:19

Szövim kapta

Nem is probaltam arto varazslatokat rad nyomni
gombozni probaltalak es hulye is lennek ha nem probaltam volna meg
Ez van en nem akarok veletek balhet de ha feszul a hur vagyunk egy paran maganyos farkasok akik segitunk egymason!!!!!!
tovabbi jo szorakozast!
MeinKampf!
Sieg heil HITLER

Kedves,nem?

petyac 12-29-2006 11:23

Quote:

Originally Posted by Liberté (Post 61079)
Ez van en nem akarok veletek balhet de ha feszul a hur vagyunk egy paran maganyos farkasok akik segitunk egymason!!!!!!
tovabbi jo szorakozast!
MeinKampf!
Sieg heil HITLER

Kedves,nem?

Jelentsd mert ez jksz

Liberté 12-29-2006 11:26

Szövim kapta.

Még nem döntötte el....

petyac 12-29-2006 11:27

Én simán jelenteném,bár ti tudjátok. Gondolj bele ha egyszerre több hulla elkezd titeket rohamozni,és nem véletlenül...

laci 12-29-2006 11:33

Quote:

Originally Posted by Liberté (Post 61079)
tovabbi jo szorakozast!
MeinKampf!
Sieg heil HITLER

Kedves,nem?

Ez még nem jksz, ezt a meg nem engedett hangnemnél lehet jelenteni. Az utolsó két sor miatt is, meg az előzményekért is.

petyac 12-29-2006 11:34

Quote:

Originally Posted by laci (Post 61089)
Ez még nem jksz, ezt a meg nem engedett hangnemnél lehet jelenteni. Az utolsó két sor miatt is, meg az előzményekért is.

Nem jksz? Egy mf hulla elismeri,hogy több mf segít egymáson? Pedig szerintem az

Liberté 12-29-2006 11:37

Valahogy semmi kedvem ilyennel semmihez:(
Az lenne a legjobb ha többé nem lenne közünk egymáshoz,ha jelentjük,akkor is ránk fognak szállni,akár más szinten lévő orikkal,akár egy ujal üldözőbe vesz....
Meglátjuk:)

All times are GMT +1. The time now is 07:50.