![]() |
Quote:
Ha idegesít és hiába írod át a géped nevét, akkor szedd le a hálókártyához tartozó helyi kapcsolat tulajdonságainál az IPX/SPX/NETBIOS protokollt. |
Quote:
De az átnevezést + a protokol dolgot megpróbálom. |
Quote:
Vezeték nélküli hálózat :) Mert máshogy nehezen tudná használni földi halandó a netedet :P Ha a NETBIOS-t lekapod, elvileg már nem köhöghet. |
Quote:
|
Miért, a windózerod vackol, az meg a legelcseszettebb vírus a földön :D
Mondjuk ha azt nézem, milyen sok gépet megfertőzött, nem is annyira elcseszett :P |
Van valami olyan csodám, hogy megjelenik egy kis ablak ahol szépen le van írva hogy van egy egész percem arra hogy elmentsem amint csinálok meg kilépjek mindeböl, mert utánna szépen ujra indul a gépem, és ez igy is szokott történni.
Meg van valami winmin nevü progi is ami nem tudom h micsoda és hogy került ide de3 állandóan megdöglik. és lassu az egész gép mitn a dög, pedig tegnap húztam újra. |
Quote:
Igy nem indul újra, de elég hülyén viselkedhet a vindóz (pl. nem működik a másolás-beillesztés). Aztán meg keress virusokat, férgeket. |
jájj ilyenünk nekünk is volt de már jó pár éve, ha akkor le bírtuk szedni a mostani vírusírtók is leszedik :)
iszonyú gyorsan be tudtam már gépelni ezt a shutdown -a -t |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:46. |