Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Bogár 05-23-2006 22:12

kíváncsi leszek majd azokra a pontlistákra, amiket gombnyomással frissítettetek. :D már ha az a rencer lesz bevezetve...

-Fegya- 05-23-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by Xeper
Nekem nagyon sok SZK ori van a listámon, akikbe 99% biztos vagyok hogy nem léptek be már elég régen... és látszanak :) (természetesen csak a privát listámon)

Hát én nem tudtam felvenni pár hónapja például #212 Land of the Apache -t. Mondjak mást is?

wand 05-23-2006 22:34

ami ki van esve a pontlistából azt nem látod.

pontosabban fel venni fel tudod, csak nem látod, de ha belépnek az oriba és visszakerül a ponlistába, akkor megjelenik méga SZK is marad

Xeper 05-23-2006 22:35

Nem kell köszi... :)
Nekem sem veszi be őt.... megpróbálok pontosabban utánajárni :)

pótlás: ha felvettem, és nem jelenik meg, belépnek, megjelenik, utána ahogy kihullik belépés hiányában, akkor az én privát listámból is kihullik?

-Fegya- 05-24-2006 08:00

Quote:

Originally Posted by wand
ami ki van esve a pontlistából azt nem látod.

pontosabban fel venni fel tudod, csak nem látod, de ha belépnek az oriba és visszakerül a ponlistába, akkor megjelenik méga SZK is marad

Majdnem teljesen így van. Annyi kiegészítés, hogy a visszakerüléshez nem kell belépni, elég belépési kísérletet tenni rossz jelszóval.

Xeper, ha egy ország kiesik a pontlistából, akkor a saját listádból is kiesik. Korábban írtam, hogy a kiesés 1 hónap, de ez csak halvány emlék, nem tudom, hogy pontosan mennyi.

monro 05-24-2006 08:10

Quote:

Originally Posted by monro
Wapról ha belépsz akkor látod :)

Megnéztem. Ez is változott :)
Mostmár csak annyit látsz amennyi játékban van.

aúú 05-24-2006 15:07

Nekem speciel olyan orik is bent vannak a privát pontlistában amik már évek óta SZK-k és nem is léptek be a gazdáik és természetesen nem látszanak már régen a pontlistában sem (van ilyen volt klántársam pld)... tehát nekem nem esett ki a saját pontlistámból.

Xeper 05-24-2006 17:13

éppen ezért kérdeztem, mert nekem olyan orik vannak bent, amikben csak 99% bizonyos vagyok hogy nem léptek be...
tehát a te listádban van olyan ország amelyikbe tuti nem léptek be az elmúlt hosszú időben? :)

aúú 05-30-2006 15:22

Quote:

Originally Posted by Xeper
éppen ezért kérdeztem, mert nekem olyan orik vannak bent, amikben csak 99% bizonyos vagyok hogy nem léptek be...
tehát a te listádban van olyan ország amelyikbe tuti nem léptek be az elmúlt hosszú időben? :)

Soha semmi nem tuti, de 99%-ra mondom én is...:)

Serg 06-04-2006 00:06

2006-06-03 18:00:48 Mekk-mekk (#2198) támadást indított Álmodozók (#2157) ellen, de a csatát elvesztette.Erre büszke leszek hogy sikerült megfogni pedig majdnem fullal jöttek:D

All times are GMT +1. The time now is 16:50.