![]() |
kíváncsi leszek majd azokra a pontlistákra, amiket gombnyomással frissítettetek. :D már ha az a rencer lesz bevezetve...
|
Quote:
|
ami ki van esve a pontlistából azt nem látod.
pontosabban fel venni fel tudod, csak nem látod, de ha belépnek az oriba és visszakerül a ponlistába, akkor megjelenik méga SZK is marad |
Nem kell köszi... :)
Nekem sem veszi be őt.... megpróbálok pontosabban utánajárni :) pótlás: ha felvettem, és nem jelenik meg, belépnek, megjelenik, utána ahogy kihullik belépés hiányában, akkor az én privát listámból is kihullik? |
Quote:
Xeper, ha egy ország kiesik a pontlistából, akkor a saját listádból is kiesik. Korábban írtam, hogy a kiesés 1 hónap, de ez csak halvány emlék, nem tudom, hogy pontosan mennyi. |
Quote:
Megnéztem. Ez is változott :) Mostmár csak annyit látsz amennyi játékban van. |
Nekem speciel olyan orik is bent vannak a privát pontlistában amik már évek óta SZK-k és nem is léptek be a gazdáik és természetesen nem látszanak már régen a pontlistában sem (van ilyen volt klántársam pld)... tehát nekem nem esett ki a saját pontlistámból.
|
éppen ezért kérdeztem, mert nekem olyan orik vannak bent, amikben csak 99% bizonyos vagyok hogy nem léptek be...
tehát a te listádban van olyan ország amelyikbe tuti nem léptek be az elmúlt hosszú időben? :) |
Quote:
|
2006-06-03 18:00:48 Mekk-mekk (#2198) támadást indított Álmodozók (#2157) ellen, de a csatát elvesztette.Erre büszke leszek hogy sikerült megfogni pedig majdnem fullal jöttek:D
|
All times are GMT +1. The time now is 16:50. |