Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tippek és trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=355)

Synkel 08-06-2006 14:04

Ilyen megoldáson én is filóztam, de sose vágtam bele. Lehet az én hibám, de rendszerint nem élek elég nyugodalmas életet ahhoz, hogy 9 kört építéssel tölthessek, és fél országomat elbontva nyersit vigyek felfele. Ha egyszer megpróbálnám, félek csúnya vége lenne...

Szecsa 08-06-2006 14:20

Azt azert ne felejtsétek hogy azt vissza is kell építeni :)
S egy 600 hekis orinal mondjuk eleg sok nyersi lenne..de akar egy 400 hekisnel is..

Synkel 08-06-2006 14:36

Quote:

Originally Posted by Szecsa
Azt azert ne felejtsétek hogy azt vissza is kell építeni :)
S egy 600 hekis orinal mondjuk eleg sok nyersi lenne..de akar egy 400 hekisnel is..

Hát ez az:)
A nyersi nagyobbik része arra megy el, hogy visszaépíted a hasznos épületeket. Akkor meg végképp nem éri meg a kevéske különbségért ekkora kockázatot vállani

Xeper 08-06-2006 14:42

erre mondtam hogy számolni kell... ha a feljebbi szinten a nyersanyagok ára több mint 2*es, akkor megéri (ha nyugis környéken vagy, és megteheted hogy átépítesz...). Ha kevesebb mint 2* az ár, akkor már nem hiszem hogy lenne értelme (pusztán az eleve tartott rakik teletömésén túl)

exair 08-06-2006 15:37

most ahol az en tekiiro gnomocskam van, ott tobb mint 600szoros hasznom lesz abbol, ha feltoltom a raktarakat (persze a kevesebb raktarkapacitas miatt picit gaz lesz, de meg igy is megeri), 3 nyersibol is 200szoros a haszon, es ha 100 raki van, akkor az 27000 egyseg, csak 27 millio alaptoke kell, es van 1 milliardom :)

Synkel 08-06-2006 19:59

A felvitt anyagnak meglehetős részét el is használod, mikor a raktárból barakkot, templomot, tornyot meg ilyeneket építesz. A maradék ami eladható, és már messze nem akkora a nyereség. Ráadásul az alsó csopiban sebezhető voltál 9 körig...

exair 08-06-2006 22:03

sebezheto? :) ezert kell elsosorban a tanyakat lebontani, utana tornyok, etc, hogy ne latszodjon, hogy te most milyen sebezheto vagy :) mellesleg pontosan ki tudnam szamolni, hogy hanyszoros, viszont akkor kikovetkeztetheto lenne hogy milyen csoportbol melyikbe akarok menni, az pedig nem lenne elonyos az accountom szamara :) egyebkent meg az ujjaepites koltsege nem annyira veszes, persze picit szenvedni kell vele, de megeri azt a parszaz milliot :)

Synkel 08-06-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by exair
sebezheto? :) ezert kell elsosorban a tanyakat lebontani, utana tornyok, etc, hogy ne latszodjon, hogy te most milyen sebezheto vagy :) mellesleg pontosan ki tudnam szamolni, hogy hanyszoros, viszont akkor kikovetkeztetheto lenne hogy milyen csoportbol melyikbe akarok menni, az pedig nem lenne elonyos az accountom szamara :) egyebkent meg az ujjaepites koltsege nem annyira veszes, persze picit szenvedni kell vele, de megeri azt a parszaz milliot :)

Nem tudom ,figyelted-e a pontlistát. 600 hekin, de akár 400-on is, ha az orid felét elbontod, és építesz helyette mást, azt mindenki látni fogja rajtad, bármit is bontasz. Nomármost, én olyan csopikban játszom ,ahol ezt a környezetem nem biztos, hogy hagyja nekem gond nélkül kivitelezni:)

Metalka 01-12-2007 16:45

Egy trukkot en is mondanek,bar ez csak a nagyon kezdo orik szamara lehet uj...szoval arrol lenne szo hogy pl az 5/V-ben van egy orid mondjuk ugy 400 hekin x varival x tolival es x haderovel...a trukk a szintlepesnel van..szintlepes elott 3 nappal kiadod a sereget...szoval kiarulsz mindent,mert pl a 4/L ben a katona olcsobb mint az 5-ben es ezell is jo kis profithoz juthat az illeto orszag...miutan mindent kiarultal (vari,toli,es a haderot is) elmessz szabadsagra es miutan visszajossz szabadsagrol maris van egy rakas penzed..fogod magad es szepen szintet lepsz...ott meg van 3 napod h a penzedet befektesd amibe jol esik az orszagod helyreallitasa mellett is... kb ez lenne.. :D

Remedy 01-12-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Metalka (Post 65335)
Egy trukkot en is mondanek,bar ez csak a nagyon kezdo orik szamara lehet uj...szoval arrol lenne szo hogy pl az 5/V-ben van egy orid mondjuk ugy 400 hekin x varival x tolival es x haderovel...a trukk a szintlepesnel van..szintlepes elott 3 nappal kiadod a sereget...szoval kiarulsz mindent,mert pl a 4/L ben a katona olcsobb mint az 5-ben es ezell is jo kis profithoz juthat az illeto orszag...miutan mindent kiarultal (vari,toli,es a haderot is) elmessz szabadsagra es miutan visszajossz szabadsagrol maris van egy rakas penzed..fogod magad es szepen szintet lepsz...ott meg van 3 napod h a penzedet befektesd amibe jol esik az orszagod helyreallitasa mellett is... kb ez lenne.. :D

... aztan olyan csopiba lepsz, ahol nincs katipiac, ott lesz sok penzed 0 sereggel, es szetlopnak/utnek, es meg a restart sem segit, mert attol nem lesz katonad ugyanugy.... szoval ezzel vigyazni....

All times are GMT +1. The time now is 21:54.