Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizenegyedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3541)

[HTPA]GeeForce 06-26-2009 08:32

Hát, hajnali fél 3-ig nem jött elő... fürödtem, reggeliztem, a számítógépet újraindítottam, vírusírtottam rajta, aztán visszaléptem a játékba.
De most sincs semmi.
Mindenhol jól adja a TP-t.

Néha van, hogy kevesebbet a "szokásosnál", de ez gondolom amiatt lehet, hyog sokat öltem meg abból a fajtából, vagy mert szintet léptem,
0 TP-s is előfordult, de csak az 1 TP-t adók között, az meg (gondolom én) nem számít bele abba a körbe, amit te vizsgálsz.

Eddig úgy látom, nincs gond.

Ati 06-26-2009 08:40

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 217006)
Néha van, hogy kevesebbet a "szokásosnál", de ez gondolom amiatt lehet, hyog sokat öltem meg abból a fajtából, vagy mert szintet léptem,
0 TP-s is előfordult, de csak az 1 TP-t adók között, az meg (gondolom én) nem számít bele abba a körbe, amit te vizsgálsz.

Az nem. Ott az 1-nél kapsz kevesebbet, mivel már sokat ölted, és így nulla lesz belőle, más nem lehet. Ez normális. A jelenség nagyonn tp-t adó moboknál jelentkezik, ott nem nullát kéne kapnod, és későbbi csatáknál nem is annyit kapsz.

[HTPA]GeeForce 06-26-2009 08:46

Akkor jól gondoltam.

Olyan viszont nem fordult elő, nálam minden normális.

[HTPA]GeeForce 06-26-2009 09:11

Azt nem értem, miért csökken a sebzésem.. :D
volt már a sebzésem 7-10 / kardvágás

azóta léptem pár szintet, és most 4-8... :D
gyengülök. :D

Ati 06-26-2009 11:58

Mindenki 5. szint feletti karakter kapott 10 darab fekete varázsitalt az eredményesebb teszthez. Belépés, vagy bármilyen tárgylistafrissíttő akció után megjelennek.

Használni csak a következő újraindítás után fogod tudni. Ez pár percen belül lesz.

Addig is írom, hogy mit tud: a fekeve varázsitaltól őrjöngeni kezd a karakter, és 10 ticken keresztül így is marad. Ez azt eredményezi, hogy minden olyan mobot automatikusan megtámad, akivel találkozik.

Előnye: sokkal gyorsabban tudsz 10 ticken keresztül tp-t gyűjteni, mert nem kell külön megtámadgatni mindenkit.

Hátránya: ha meglát, akkor olyan ellenfeleket is megtámad, akik ellen nincs esélyed... Úgyhogy csak óvatosan vele! :)

Eredetileg magamnak csináltam, hogy a nulla tp-t psoblémát könnyebb legyen tesztelni, de annyira megtetszett, hogy szerintem ez simán mehet be a játékba. :)

Nekem ezzel sem sikerült a nulla tp-s jelenséget most előhoznom, de azért kaptatok Ti is ebből a varázsitalból most sokat, hogy hátha Nektek sikerül...

Úgyhogy továbbra is fő cél, hogy ezt reprodukálja valaki.

Köszi.

Ui: és mégegyszer: ez csak a következő újraindítástól fog élni. Ez mindjárt lesz. Ha megvolt, akkor írom, akik bent vannak, azok pedig úgyis észreveszik. :)

Ati 06-26-2009 12:08

Megvolt az újraindítás, használható a fekete lötyi is. :)

Dus 06-26-2009 12:09

Ha 2 mob van egy mezőn, az egyiket megtámadja a másikat békén hagyja...
Az első után automatikusa megtámadhatná szép sorban a többi ottlévő mobot is...

BimmBimm 06-26-2009 12:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217026)
Megvolt az újraindítás, használható a fekete lötyi is. :)

Egér, Macska, Őr... szakosan megtámadja az egeret aztán ennyi:D:D De jó mert legalább az őr nem ölt le:P

Ati 06-26-2009 12:10

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 217027)
Ha 2 mob van egy mezőn, az egyiket megtámadja a másikat békén hagyja...
Az első után automatikusa megtámadhatná szép sorban a többi ottlévő mobot is...

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 217028)
Egér, Macska, Őr... szakosan megtámadja az egeret aztán ennyi:D:D De jó mert legalább az őr nem ölt le:P

Nincs többszemélyes csatátok. Ha megtanuljátok, akkor nekiesik mindnek.

Ati 06-26-2009 12:18

Gee tegnap felvetette az első (kenyeres) küldetés problémáját. Ellenőrizve. A küldetés működik, a probléma abból adódik, hogy Gee a gabonát már rég felvette, és közben megromlott. 5 nap alatt teljesíteni kell a küldetést.

All times are GMT +1. The time now is 06:30.