![]() |
Quote:
|
Quote:
Ezen kívül még kijöveteli lehetőség: valaki visz neked kék varázsitalt, MEGTANULOD a visszatérést (ezt mellesleg célszerű már a játék legelején megtanulni, az egyik leghasznosabb funkció a játékban!), éhen és szomjanhalsz. Quote:
|
Quote:
25%-a lapátot 20%-a seprűt 5%-a fáklyát (csak és kizárólag eddigi gyilkolászási statisztika! Más: Ha már offline lehet kovácsolni, meg toborozni, meg stb, akkor (a rendes töltődési idő felhasználásával) töltődjön meg a karakter MP-je. Végülis legjobban offline-ban pihen a karakter. :) (Phoenix ötlete is, csak én írtam ki) |
Létrehoztam az úri barbár karaktert. :D
Bőrkesztyűs kezében irtózatos nagy kalapácsot szorongat, és koponyákat zúz be. :D Nagyon tetszik Ati! Remek ötlet volt ez a Kalapács! :) Apróság: Lapát, Seprű, Kalapács, fáklya. (Miért kis "f"?) |
A fagyasztás jól működik. Másik karakterrel sem lehet piszkálni, arrébb vinni, stb...
(fagyaszta szóból hiányzik egy v betű) -nemsokára kiderül, éhenhalni éhen lehet-e |
Quote:
|
Quote:
|
http://img189.imageshack.us/img189/4593/87511913.th.png
Harcoltam egy takarítóval és megittam egy zöld varázsitalt, a hp-m vissza is töltött, de ettől függetlenül meghaltam.:) kb ugyan abban a pillanatban ittam ki a flaskát, mikor rám mérte a mob a végső csapást.:D Ha elötte sikerült kiinni azért nem értem, ha "utána" (hullajó ivászat lehetett:D) akkor azért.:) Bárhogy is van, picit furi ez így, hogy ott vagyok hótan max hp-val.:) |
Quote:
|
Tegnap pont ilyen történt velem, csak kereskedővel :) Kicsit idegesítő, hogy csak egy pillanattal történt később az ivás, mint a halál :)
|
All times are GMT +1. The time now is 17:54. |