Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

[HTPA]GeeForce 05-16-2009 18:20

ezt tudom reprodukálni. mivel minden sátornál ez van. :(

ui. megrúgni, érdekes módon, meg tudom. pedig nem állok a négyzeten, ahol a zsivány állt.

Dus 05-16-2009 18:21

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 211624)
ezt tudom reprodukálni. mivel minden sátornál ez van. :(

Ez is volt Nekem is Ildival...Megerősítem...

Ati 05-16-2009 18:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 211618)
Ha olyan tárgyat akarok eladni, amit nem lehet, akkor nem azt írja ki, hogy "ezt nem adhatod el", hanem hogy "nincs ennyid, amennyit eladhatnál.

Mivel nulla van belőle, amit eladhatnál, ezért ha nullánál többet akarsz belőel eladni, akkor annyid nincs, amit eladhatnál. :)

Ati 05-16-2009 18:32

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 211620)
Ati, csapatos harc probléma:

Csapatban voltam Ildivel, és NEM volt Velem, de Velem harcolt zsivány ellen mikor rám támadott...

Pedig még a halállabirintus könyékén lehetett...

Igen, köszi, erről már volt fent szó, felírva.

Ati 05-16-2009 18:32

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 211623)
Tippem a problémára:

A zsiványok máshogy támadnak, mint a többi mob, mindjárt javítom.

[HTPA]GeeForce 05-16-2009 18:35

Más: Éles játékban nagyon durva lesz, ha 8-10 zsivány lesz 1 sátorban. Kétlem, hogy akár 25. szinten élve kijut onnan az ember. TP nullázások nélkül nem fogunk todni 4k élettel meg 2k manával mászkálni, főleg nem úgy, hogy emelt szintü mgáia, meg varázslatok is megvannak.

Javaslatom:
maximalizált létszám.
Egy sátorban maximum 4 zsivány férjen el.

Javaslat érkezett arra (asszem DUs írta) hogy kémleléssel meg tudod nézni.
Ez igaz. De hiába nézem meg, ha mindne sátorban 10-en vannak, akkor az életbe nem csinálom meg a küldetést. Nem az a lényeg, hogy tudom-e, hogy mennyi van bent, hanem az, hogy TP nullázások nélkül is legyne esélyem kijönni onnan élve.

Ati 05-16-2009 18:36

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 211629)
Más: Éles játékban nagyon durva lesz, ha 8-10 zsivány lesz 1 sátorban. Kétlem, hogy akár 25. szinten élve kijut onnan az ember. TP nullázások nélkül nem fogunk todni 4k élettel meg 2k manával mászkálni, főleg nem úgy, hogy emelt szintü mgáia, meg varázslatok is megvannak.

Javaslatom:
maximalizált létszám.
Egy sátorban maximum 4 zsivány férjen el.

Javaslat érkezett arra (asszem DUs írta) hogy kémleléssel meg tudod nézni.
Ez igaz. De hiába nézem meg, ha mindne sátorban 10-en vannak, akkor az életbe nem csinálom meg a küldetést. Nem az a lényeg, hogy tudom-e, hogy mennyi van bent, hanem az, hogy TP nullázások nélkül is legyne esélyem kijönni onnan élve.

Nem minden küldetést kell első nap megcsinálnod.

Ati 05-16-2009 19:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 211601)

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 211602)
Újra probléma van a harccal.

Gee1, Gee2, és Gee3 külön négyzeten álltak. Mégis egyszerre harcoltak 2 Zsivánnyal.

A 3 karakter csapatban volt ugyan, de 3 különböző négyzeten álltak. (tehát 2 sem állt ugyanazon.) Gee 1 levitált. Gee2, Gee3 a földön állt. (Egyébként a képernyőn jól mutatta, tehát úgy, hogy nincsenek egy négyzeten. A mellékelt képen látszik is, hogy a bal alsó sarokban lévő kis kijelzőn - ahol a karaktereket mutatja - ott nem szerepel senki, üres.)

így láttam belülről

Ezeket lehet ellenőrizni, hogy most hogy viselkednek, történt rajtuk némi módosítás. Köszi.

[HTPA]GeeForce 05-16-2009 19:57

érdekesség gyanánt :)

Ildee 05-16-2009 20:11

Továbbra sem működik jól a csapatharc. Geevel voltunk és nem kerültünk be vele együtt a sátorba, nem tudtunk varázsolni sem a zsiványra.

All times are GMT +1. The time now is 08:55.