Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

Pali papa 08-07-2009 03:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 221070)
lyaly :) (amugy total erthetetlen am kulso szemlelo szamara hogy mit karattyoltok...) :)

WSR=West Siberian Region és iszonyatos nagy csatában szereztük meg, ill az indonézek, mi Podóliát szereztük meg ugyanakkor a románoktól...

Regisztrálj be és hamar érteni fogod... ;)
Ilyen koponyákra mint te, úgyis nagy szükség van. :)
Az aláírásomban találsz egy linket. ;)

szamóka 08-07-2009 04:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 221070)
lyaly :) (amugy total erthetetlen am kulso szemlelo szamara hogy mit karattyoltok...) :)

Nem tudom, hogy mi nem világos abban, ha a tankok, regulárisok és a kétkattosok giftet, goldot, WP-t, fegyót nem sajnálva több millió damaget ütve döntik le a valaha volt legnagyobb eFalat, 15 MPP ide vagy oda... ;)

Kubbi 08-07-2009 06:29

én szeretem olvasni a beszámolókat, úgyhogy jöhetnek nyugodtan továbbra is bőven kifejtegetve a történések :)

Pali papa 08-07-2009 23:59

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 221072)
Nem tudom, hogy mi nem világos abban, ha a tankok, regulárisok és a kétkattosok giftet, goldot, WP-t, fegyót nem sajnálva több millió damaget ütve döntik le a valaha volt legnagyobb eFalat, 15 MPP ide vagy oda... ;)

Azt is említsd meg, hogy a csatában a regulárisok kórházasat ütöttek ezért ma sokan csak gyógyütésre voltak képesek...
Ma annyira felment a gift ára, hogy sokan a feketepiacon szerezték a giftet , én is elreptettem az orgomat az oroszokhoz, mert ott olcsóbb volt. Onnan vállaltam bérgiftelést...

szamóka 08-08-2009 00:15

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 221072)

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 221119)
Azt is említsd meg, hogy a csatában a regulárisok kórházasat ütöttek ezért ma sokan csak gyógyütésre voltak képesek...
Ma annyira felment a gift ára, hogy sokan a feketepiacon szerezték a giftet , én is elreptettem az orgomat az oroszokhoz, mert ott olcsóbb volt. Onnan vállaltam bérgiftelést...

Na Remy, dereng már valami? :)

BimmBimm 08-08-2009 00:19

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 221120)
Na Remy, dereng már valami? :)

Nekem is nehezseget okoz meg a sok eRovidites/eSzleng megfejtese, de ezeket spec ertem:)
Remelem Remy pedig ugy dont, hogy O is erteni akarja :)

szamóka 08-08-2009 00:33

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 221121)
Nekem is nehezseget okoz meg a sok eRovidites/eSzleng megfejtese, de ezeket spec ertem:)
Remelem Remy pedig ugy dont, hogy O is erteni akarja :)

Mondjuk elég valószínű, hogy az eRep fórumán hódítós szlenggel kitárgyalt hódítós szöviháború Remyéhez hasonló reakciókat váltana ki, és valószínűleg érkezne rá néhány "Bújtatott KARD kampány" komment is...

BimmBimm 08-09-2009 23:01

Quote:

Originally Posted by Von (Post 219923)
Gyerekek, ha kell valami up-to-date infó, csak szóljatok :)
Most, hogy a katonai hírszerzés vezetője lettem... :D:D:D:D:D
Gyors karrier, és mennyi én magam is csodálkozom mennyi infót tudunk megszerezni az ellenség hadműveleteiről. Kiszúrtuk, hogy É-Korea blokkolni fogja Oroszországot, megvan, hogy melyik párttal akarják TOzni az amcsik Franciaországot és hogy mennyi embert küldenek. Pontosan számon van tartva az ellenség pénzkészlete és tudjuk előre a tankolásokat is. Gyönyörű :D:D

Illik dicsekedni, hogy en meg allamtitkar a szocminben? :):) Ha nem illik, akkor is:D

szamóka 08-09-2009 23:36

Én meg arra vagyok büszke, hogy ugyanaz a jelentéktelen senki vagyok, mint amikor beregeltem. :p

BimmBimm 08-10-2009 00:07

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 221258)
Én meg arra vagyok büszke, hogy ugyanaz a jelentéktelen senki vagyok, mint amikor beregeltem. :p

Meg aki kapott 5g-t miattam :)

All times are GMT +1. The time now is 08:25.