![]() |
Quote:
DE ha az ujabb tipust választanák akkor ebbe pakolnám bele azt a 4 giga ramot GA-880GMA-UD2H (rev. 2.0) ebben van egy Integrated ATI Radeon HD 4250 graphics (DirectX10.1) kártya ami Böven elég a nem játékos dolgokra... Én még ezeknél az alaplapoknál sosem találkoztam memoria inkompatibilitással....Mindkettö alaplap biosbol kezeli még a 400 mhz-es memóriákat is... DE egy komolyabb gyártó azért ilyen listákat közzétesz a honlapján és elkerülhetö a memó probléma memória kompatibilitási lista |
Quote:
Másrészt mire használod te a géped, hogy nem elég 4 giga?:D 2,5 giga van az én gépembe és gyakorta 10+ proc fut ami közt ott van a ps cs3, firefox... Mind memóriazabáló de lassúsági gondok nincsenek:) |
Quote:
De például a régebbi tipusú dual chanelles alaplapoknál pl asus a8nx-x nél is csak akkor müködik dualban a memóriakezelés ha az 1-3 as slotba rakod vagy a 2-4 slotba..De ha például az 1-4 es slotba rakod akkor nem fogja dualba kezelni ha meg van 3 memóriamodulod akkor sem fog már dualban müködni a memóriád... Ha ne adj isten valamire rosszul emlékszem elnézést kérek de nagy hirtelen így emlékszem a dolgokra.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pl windóz xp-ből 3,45 g-t lehet kipasszírozni, hogy egyáltalán érzékelje, hogy van annyid. a kezeléséről meg inkább nem szólok... az én gépemben most jelenleg 2 giga van, 2*1024, dual channel. majd visszarakom bele a 2*2048-as modulokat, ha felteszek egy win7-et. de engem a win7 idegesít... :S |
Quote:
|
Na látom jól feldobtam a témát... most el... délután majd jól elolvasom mire jutottatok.:D
Az alaplap amúgy: Gigabyte (S-series) GA-945PL-S3P, amibe szintén most fog bekerülni egy dual coreos proci, ha ő is úgy akarja.:) Igen elvileg dual chaneles, bár a szervizes szerinte ettől még működnie kéne a 3-4 memóriának együtt... |
én speciel rohadtul kíváncsi vagyok arra, hogy 3 memória modul hogy a bánatba működik dual channelben.... :D:D:D:D ezt elmagyarázhatná nekem a szervizesed... :D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:47. |