![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, nincs az úgy jól, hogy ahol valaki toboroz, oda nem építhetek. Mert most fogalmam sincs, ki kezdett ott el toborozni -más tletem nincs, miért nem építhetek oda- és nem tudok oda építeni, mondván, hogy csak üres területre építhetek :eek:
Én NEM toborzok ott, viszont kipróbáltam, ha másik karakter toboroz ott akkor nem tudok építeni. (Elmentem egy karival toborozni valahova, azzal és másik karival sem engedte az építést, majd elkezdtem máshol toborozni, azaz az előző megszakadt, és máris tudtam építeni!) |
No minjdárt megnézem, hogy mit lehet tenni ezügyben. :)
|
Már vagy fél órája írja két percenként kb hogy problémás a netkapcsolat, majd következő, hogy helyreállt, és ezt folyamatosan. Nos, a képzések már több perce 90%-n állnak. Újra beléptem az egyik karival és kész volt a képzés!
Nem dobott ki, de semmilyen adatot nem kaptam a szervertől! |
Quote:
|
Quote:
|
FRISSÍTÉS!
Ami változott:
|
Többször felmerült, hogy rendben van-e az, hogy az épp frissen elkészülő munkásból adott esetben rögtön katona is lesz például, mert a továbbképzésed is akkor készül el.
Ezért egy gyors közvéleménykutatás: Szerinted maradjon-e ez így, és lehessen ilyen esetben ezzel a "gyorsított" képzéssel élni, vagy ne legyen ez így, és egyszerre ne lehessen adot helyen többféle képzést végezni, ezzel elkerülve, hogy a már meghalt munkásod helyett frissen toborzott munkásod legyen automatikusan továbbképezve? Ha marad így, akkor nyersz egy csomó időt olyan esetekben, amikor elhualálozott a segítőd. Ha nem marad így, akkor vesztesz egy csomó időt, mert nem lehet egyszerre toborozni is, és képezni is, és esetleg továbbképezni is. |
All times are GMT +1. The time now is 05:28. |