Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Harmadik napi tapasztalatok, plusz a hétvége (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3444)

Ati 04-20-2009 20:33

Minden meglévő tesztelőnek a tanulási szükségletét levettem újra 1 pontra. Lehet tanulgatni.

Ati 04-20-2009 20:34

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 208623)
egy árva kövecskét 9 próbából :)

Ahol követ találsz, ott 100% hatásfokkal fogsz követ találni. Ha bányászol, akkor találsz. Szinte minden mezőn lehet valamit találni most. Úgyhogy 10 helyből 9-en kell találnod valamit, ha megtanultál minden bányászat típust.

Hex 04-20-2009 20:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208625)
Ahol követ találsz, ott 100% hatásfokkal fogsz követ találni. Ha bányászol, akkor találsz. Szinte minden mezőn lehet valamit találni most. Úgyhogy 10 helyből 9-en kell találnod valamit, ha megtanultál minden bányászat típust.

azóta nem bányásztam :)

Ati 04-20-2009 20:57

Holnap a segítők lesznek teljesen átdolgozva, az eddigi tapasztalatok alapján, valamint mellé lesz még néhány apró javítás, azok közül, amik eddig felmerültek.

Délután a segítők tesztelése várható, miután végeztem az átgyúrásukkal.

A hét második felében már messzebbi vizekre hajózunk. Szó szerint, akkor ugyanis majd a hajózást fogjuk tesztelni, és minden ahhoz kapcsolódó funkciót.

Holnapig arra kérek tehát mindenkit, hogy az eddigieket nézegesse továbbra is, különös tekintettel a csapatban történő harcra.

Az új tesztelőknek lehet esetleg segíteni, meg lehet nézni, hogy mi történik, ha összeáll egy magasabb és egy alacsonyabb szintű karakter.

Princ 04-20-2009 23:27

Új tesztelőként még nem nagyon mozdultam a városon kívülre (bár lehet hogy kevés lesz az egérfarok :P), de kb egyetértek az eddigi véleményekkel és avval a néhány kifogással is, amik előfordultak. (utóbbiakat nehéz megállni h ne ismételjem :))

Volt egy problémám ami már megoldódott: nem tudtam kb 10 perc hosszan belépni, miután helyreállt a netkapcsolatom egy szakadást követően. A progi azt állította h egy másik ablakban be vagyok lépve vele.

Ati 04-21-2009 08:10

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 208638)
Volt egy problémám ami már megoldódott: nem tudtam kb 10 perc hosszan belépni, miután helyreállt a netkapcsolatom egy szakadást követően. A progi azt állította h egy másik ablakban be vagyok lépve vele.

Mennyire volt ez 10 perc? Rossz esetben 2 percnek kellene lennie, ennél semmiképp nem többnek. Lehet, hogy csak nagyon lassan telt ez a 2 perc, vagy tényleg ennél több volt?

Phoenix 04-21-2009 08:27

Én is találtam egy érdekes dolgot.
Felfrissülés varázslat 7 VP-be kerül és 220 MP-t tölt vissza.
Tömeges Felrissülés varázslat 30 VP-be kerül és 285 MP-t tölt vissza.
Akárhogy nézem, jelenleg az alapvarázslat jobban megéri, mint a fejlesztett változat.

Ati 04-21-2009 08:30

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 208646)
Én is találtam egy érdekes dolgot.
Felfrissülés varázslat 7 VP-be kerül és 220 MP-t tölt vissza.
Tömeges Felrissülés varázslat 30 VP-be kerül és 285 MP-t tölt vissza.
Akárhogy nézem, jelenleg az alapvarázslat jobban megéri, mint a fejlesztett változat.

A tömeges nemcsak Téged tölt vissza, hanem az egész csapatot, akivel vagy. Ez lehet akár 7-8-9 karakter is. Szélsőséges esetben mégtöbb. Ugyanez igaz a levitációra, láthatatlanságra stb. Minden "tomeges" varázslatra. Ezek nem erősebbek, hanem több karakterre hatnak.

Phoenix 04-21-2009 08:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208647)
A tömeges nemcsak Téged tölt vissza, hanem az egész csapatot, akivel vagy. Ez lehet akár 7-8-9 karakter is. Szélsőséges esetben mégtöbb. Ugyanez igaz a levitációra, láthatatlanságra stb. Minden "tomeges" varázslatra. Ezek nem erősebbek, hanem több karakterre hatnak.

Ja akkor bocsi, azt hittem, a tömeges masszívat akarna jelenteni :)
Köszi a kiigazítást.

Ati 04-21-2009 09:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208645)
Mennyire volt ez 10 perc? Rossz esetben 2 percnek kellene lennie, ennél semmiképp nem többnek. Lehet, hogy csak nagyon lassan telt ez a 2 perc, vagy tényleg ennél több volt?

Hmm, mégiscsak sokáig tart.... Tuti kilőtted a netemet, hogy megnézhessem. ;)

All times are GMT +1. The time now is 21:50.