Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=342)

Killer 11-02-2006 16:35

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 39998)
Nem kell túl lámának lenni hogy egy jó játékos ellen bukjon a szövi :D
Persze nem mindegy hogy milyen MF milyen szövi ellen megy...

én nem tartom magam és a szövimet különösen erősnek,de Mf-be még soha nem tört bele a fogunk!!:D

jack herrer 11-09-2006 08:06

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 40225)
én nem tartom magam és a szövimet különösen erősnek,de Mf-be még soha nem tört bele a fogunk!!:D

hat nem tom de sztem mf-el konnyebben fol lehet maszni a topba mint 1 kozepesenjo szovivel:)
teny ha az mf elkezd harcolaszni 1 szovivel tuti bukta van:)
de mi van ha egy gazdag mf specifikusan csak foldre ut mindenkit?
atgyalogol a szovin loptok rengettek de masnapra megis 10 korre van es hozza sem fertek:D
ez is konnyen elofordulhat meg egy betonkemeny szovivel is ami rettegesben tartja a kornyeket:D

Remedy 11-09-2006 10:53

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 42054)
hat nem tom de sztem mf-el konnyebben fol lehet maszni a topba mint 1 kozepesenjo szovivel:)
atgyalogol a szovin loptok rengettek de masnapra megis 10 korre van es hozza sem fertek:D
ez is konnyen elofordulhat meg egy betonkemeny szovivel is ami rettegesben tartja a kornyeket:D

akkor specifikusan visszautjuk 5x ;)

Killer 11-09-2006 12:44

Quote:

aki annyira szalad felfelé hogy másnapra 10 körre van azt nagyon hamar visszaverik fentről és tálalva van a szövinek!!:D

Pepa 11-09-2006 15:27

Quote:

Csak, amint beütött földre valakit, lerengetik, lelopják és hazakisérik immár fölfelé. Teljesen jó úgy szaladni felfelé, hogy a foglalt területek nincsenek betöltve:D

jack herrer 11-09-2006 20:03

aham de en gazdag(milliardos) mfrol beszelek aki a foglalt hekire vesz katit a piacrol es nehez ezaltal kiserni is egybol epul es ha folepult megint feltolti magat:P
megneznem mikor ejjel 2kor beszalad egy ilyen hozzatok hogy kiseritek haza 5 sereggel mikor alszotok :D
vagy 24oras felugyelet van az orikon es nem szoktatok aludni???
na mindegy jo veletek beszelgetni csak mindnyajan masrol beszelunk az a gond :D

Remedy 11-09-2006 20:07

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 42222)
aham de en gazdag(milliardos) mfrol beszelek aki a foglalt hekire vesz katit a piacrol es nehez ezaltal kiserni is egybol epul es ha folepult megint feltolti magat:P
megneznem mikor ejjel 2kor beszalad egy ilyen hozzatok hogy kiseritek haza 5 sereggel mikor alszotok :D

azert nem egybol epul, hanem 9 (7) korig.

es honnan veszed hogy epp 2kor nem alszunk? pl tegnap is epp akkor jott vki es szepen vissza lett kiserve 3kor :D

Killer 11-09-2006 20:07

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 42222)

figyu mi arról beszéltünk hogy egy szövi simán szétszed egy mf-et ha nincs közöttük óriási tudásbeli különbség!!erre te jössz egy ámokfutó milliárdos mf orival!:confused:
most ki beszél itt összevissza??:rolleyes:

jack herrer 11-09-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 42138)
Csak, amint beütött földre valakit, lerengetik, lelopják és hazakisérik immár fölfelé. Teljesen jó úgy szaladni felfelé, hogy a foglalt területek nincsenek betöltve:D

altalaban egy szoviben 1 varis van ha infozik 1et az 2%ot vesz le az 5 renges meg 50%ot tehat utana nem marad keszulije :)
vagyarul egy 12%templomos oriast felelf nem artoz le lopni se sok eredmennyel
magyarul olyan mint ha nem is szovivel harcolna :)))
az mf ha gazdag siman folepiti es foltolti az orijat mire jon keszuli a varisnal
es ha tegyuk fel az mf orias akkor meg tolizni sem lehet :P
sehol sem fog meg egy szovi tartalekok nelkul egy milliardos mfet barhogy is szeretnek:D
es sok penzel az mf foluti magat addig ahol a termelgetos szovik mar orommel mntznek az mfekke isl :D
aztan gyujtoget megint hogy a kov csopiban is eljacchassa ugyanezt:)

jack herrer 11-09-2006 20:21

nagyon sokaig csak mfekkel jaccottam igy tudom hogy ha eleget sporolsz elotte akkor siman kivitelezheto :)
es nem a levegobe beszelek :)

All times are GMT +1. The time now is 22:57.