![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
bebebebebebeeee:p:D |
A fórumos nevem egyértelmű, hogy honnan jön. (Aki nem sejti találgasson) ;)
Az ori nevek pedig a Régi magyar mondák című könyvből származnak. Az első reginél nem tudtam mit írjak, kinyitottam a könyvet és a Szeri szimpatikus név volt. A következőket is innen néztem ki.:) |
Az én nevem onnan ered, hogy 15 éves korom környékén a haverokkal egy kis térre jártunk ki minden este, ahol volt egy falfirka (na jó nagyon sok volt, de a történet szempontjából csak egy fontos). Ezt soha nem sikerült kibogarászni, hogy mi is akar lenni, pedig ehhez mindig értettem. Egyszer azt hittem, hogy sikerült, akkor kiep-nek olvastam (persze ez sem a jó megfejtés volt), akkor ez a név megtetszett, és azóta neten mindenhol ezt a nevet használom bármilyen játékkal is játszok:D:D:D
|
Sziasztok!
Gilberta nick az a nevemből fakad, orijaim: Neveletlen Nagylány... amikor indult ez (sokadikra) tudtam, hogy nem fogok szép kedves ügyes lányként "üzemelni", s bizony sokszor a neveletlenségem ki is jött:) nagylány része pedig adott. Kiskacsa für dich: kedvenc nótám volt kislánynak, a "kiskacsa fürdik, fekete tóban...) , s innen bár kicsit átköltve. szerintem a következő meg a kettő kombinációja lesz:) |
végigolvasva ezt a topic-ot eszembe jut egy idézet a fórum regisztrációs oldalról:
Quote:
|
Az itteni nickem az, hogy "Ati", ebből az országnevet tuti nem találod ki. ;) :D:D:D:D:D
|
na jó, ez igaz, de ha végiglapozunk a topic elejére... :rolleyes: :D:D:D
|
Quote:
egy egyszeru: 374359 5/X Ati Land 8.078 egy sokatmondo: 245144 5/U [SZ] Ati Föisten Országa 11.176 :D :D :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:53. |