Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Ati 06-19-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 180776)
Ati: párszor már rákérdeztem, eddig válasz nélkül maradt részedről (lehet, hogy nem közérdekű a kérdésre adandó válasz?, vagy kényes természetű a kérdés?):

Más ori (JKSZ, vagy bármely egyéb ok miatti) játékbeli kitiltását hol lehet majd látni? Hogyan kapnak erről értesítést a játékosok?

Ui.: a körökről szóló kitiltásokra, nem az áthelyezésekre / törlésekre gondoltam.

Örülök neki, hogy sokan azt gondolják, hogy ha bekerült valami újítás a játékba, akkor onnantól én elmentem nyaralni, esetleg onnantól csetszobákba járok cseverészni, és akkor egész biztosan nincsen az égvilágon semmi dolgom. Ez azonban nem így van, ezért remélem megbocsátható bűn, hogy ilyenkor bizony dolgozom, nem egész nap ugyanazokra a kérdésekre válaszolgatok újra és újra.

Croissant 06-19-2008 14:58

Ati: minden tiszteletem a tiéd, de már megbocsáss, nem láttam hogy válaszoltál volna... Hol tekinthetem meg?

Valezius 06-19-2008 15:20

Grabinak igaza van (meg aki még mondta ;) ), a megszokás nagy úr, kérjük vissza a külső fórum linket :)

Nem vagyok az újítások ellen, de ez személy szerint nem tetszik. Ízlések és pofonok ugyebár.

Összekapcsolt orik egybőla fórumra?
Sok skizofrén, nem igazán szeretem őket :)
Úgyhogy ez a pozitívum :)

Na csak ennyit akartam, márpedig kérem vissza a fórumlinket. :)

Dragi 06-19-2008 15:29

őhm hát izé biztos csak az újdonság varázsa ami miatt nem tetszik de ha nem muszáj én ezt így nem szeretném megszokni :$

dugó 06-19-2008 15:50

nekem egyelőre bejön ez a dolog...van , amit hiányolok de az az én gondom(meg lehet hogy másoké is)
a kezdők meg majd megoldják valahogy...külsőn vagy szöviktől megkérdik a dolgokat...egyszerű mint az egyszer egy:)

Dragi 06-19-2008 15:54

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 180786)
nekem egyelőre bejön ez a dolog...van , amit hiányolok de az az én gondom(meg lehet hogy másoké is)
a kezdők meg majd megoldják valahogy...külsőn vagy szöviktől megkérdik a dolgokat...egyszerű mint az egyszer egy:)

nem találom jó ötletnek hogy minden kezdőt kényszerítsünk arra hogy szövizzen

Valezius 06-19-2008 15:55

Már hatszor nyomtam rá, hogy alapértelmezetté tesz, és nem jött be a külső :D
Ati rakd már máshova légyszi tudod a megszokás ;)
És a helyére akkor elférne a külső linkje :)

Hmmm... Sati 06-19-2008 15:58

:(
Sajnálom a forumot :(

Sokan abba fogják hagyni.
mert nem volt nekik semmi csak a forum :(

Dragi 06-19-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 180790)

mi is.... biztos haladni kell a korral de azért ennyire ne .... pár kis takony miatt ez legyen hát ne már ez annyira szar érzés mint amikor 2 ember miatt zártak be egy egész fórumot .....

Ati 06-19-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 180790)

Sokan abba fogják hagyni.
mert nem volt nekik semmi csak a forum :(

Végülis ugyanazokkal fórumozhatsz, mint eddig, ugyanúgy, mint eddig, úgyhogy valóban mindenképp kell ez a látványos szenvedés... Ehh, no comment.

All times are GMT +1. The time now is 02:55.