Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   "Alapfilmek" :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=304)

director 03-18-2006 00:09

Quote:

Originally Posted by Enkidu
Ez elég jól jellemzi az imdb szavazóinak többségének ízlését: röviden, a közízlés. Végül is nem rossz film, mert 1x meg tudtam nézni, de sok benne a logikátlanság és a gizdulós jelenetek, és nagyon erőltetett a sztorija...

mondjak egy meglepőt? az a jobb film, ami több embernek tetszik.

Davalon 03-18-2006 08:03

A Hetedik kiváló film, Brad Pitt kiváló színész. Annyi gagyi film került itt felsorolásra, hogy a Hetedik azokhoz képest a világ legjobb alkotása. Ennyi:)
Remek film a Más/világ, és a teljesen sokkoló Ördögűzés Emily Rose üdvéért. Az teljesen letaglózott.
Szerintem még senki nem említette az Omen I-IV-t, Stigmatát. Alapművek.

Phoenix 03-18-2006 08:21

na igen a Stigamata tényleg nagyon jó film, de sztem a Holló is nagyon állat egy film :)

Synkel 03-18-2006 11:02

Belekompolyodtam ,mire végigolvastam az eddigi felsorolást:)
Szerintem senki nem említette a Kill Bill (vol1) -et. A második rész nagyon gagyi, de ez tetszik.
A magyar vándornak a jelek szerint rengeteg rajongója van, úgyhogy arról inkább semmit nem mondok- esetleg megvernek:D

Morisz 03-18-2006 21:21

Quote:

Originally Posted by Synkel
A magyar vándornak a jelek szerint rengeteg rajongója van, úgyhogy arról inkább semmit nem mondok- esetleg megvernek:D

Nem azt mondom hogy a kedvencem de nekem is tetszik.
Tipikus magyar film jópofa történet és az adott költségvetésből mesteri kivitelezés.:cool:

hami 03-20-2006 12:16

Sziasztok:)
Nem tudom, hogy írta e már valaki, mert nem akartam annyit végogolvasni, de sok alapmű van.
De az alapok alapja: Brian élete, Gyaloggalop. A Ponyvaregényel teljesen egyetértek.
És kihagyhatatlan a Kelly és a vadlovak:D

Enkidu 03-21-2006 19:41

Quote:

Originally Posted by director
mondjak egy meglepőt? az a jobb film, ami több embernek tetszik.

http://www.usteam.hu/forum/images/sm...araoh/zipo.gif Köszi, rég nevettem ennyit... Nem, ezt tényleg nem tudom kommentálni. :D Ha neked tényleg arra van igényed, ami a többieknek tetszik, magyarul mindegy, hogy mit nézel, mert népszerű, tehát jobb, akkor úgysem fogjuk tudni megérteni egymást. De azért mondok én is egy meglepőt, hálából, amiért úgy megnevettettél: az a jobb film, ami igényesebben van megcsinálva, aprólékosan ki vannak találva a kis részletek is, és a legfőképpen: művészi igényességgel készült és egyáltalán nem a minél nagyobb kasszírozás miatt, és nem a reklám miatt válik fogyaszthatóvá a film meg a híres színészek meg az effektek meg a rengeteg beleölt pénz meg az a tény miatt, hogy a nagy multiplex moziknak muszáj valamit játszani állandóan, mindegy, mekkora vackot, mert az emberek, akiknek mindegy, mit néznek, a jegyvásárlásaikkal így tartják fent őket, és ez a hajtóereje a nagy filmes iparnak, már rég nem az, hogy értékes és időtálló és EGYÉNI filmet csináljanak. (Tényleg, na, minek egyéni filmet csinálni? sokkal jobbak a sablonok, azt könnyebben megemészti a NÉP, a több ember, ahogy írtad... blöeh.)

BeeLord 03-21-2006 19:58

Azért vannak még igényes, egyedi értékeket képviselő filmek, amiket most művészfilmeknek hívnak:) Az viszont tény, hogy ezekről nehezebb tudomást szerezni. Ugyanakkor nem sok minden van perpill a világban, ami ne a pénzről szólna. És ha a filmkészítők hamar meg tudnak ebből gazdagodni, akkor hülyék lesznek nem kihasználni.

Arwen 03-22-2006 11:07

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Azért vannak még igényes, egyedi értékeket képviselő filmek, amiket most művészfilmeknek hívnak:) Az viszont tény, hogy ezekről nehezebb tudomást szerezni. Ugyanakkor nem sok minden van perpill a világban, ami ne a pénzről szólna. És ha a filmkészítők hamar meg tudnak ebből gazdagodni, akkor hülyék lesznek nem kihasználni.

Már útban van a felmentő sereg, és egyre többen érkeznek, csak kevesen látják őket, és ami a legrosszabb, azt hiszik ők a betegek.
De ők összefognak, és akkor megváltozik minden, többé nem a pénz az úr, hanem a szeretet.
Ők az indigók.

Alapfilm: DUNE

BeeLord 03-22-2006 15:02

AZtán felébredsz, hogy lóg a bilibe a kezed:D

All times are GMT +1. The time now is 23:37.