Quote:
Originally Posted by director
mondjak egy meglepőt? az a jobb film, ami több embernek tetszik.
|
http://www.usteam.hu/forum/images/sm...araoh/zipo.gif Köszi, rég nevettem ennyit... Nem, ezt tényleg nem tudom kommentálni. :D Ha neked tényleg arra van igényed, ami a többieknek tetszik, magyarul mindegy, hogy mit nézel, mert népszerű, tehát jobb, akkor úgysem fogjuk tudni megérteni egymást. De azért mondok én is egy meglepőt, hálából, amiért úgy megnevettettél: az a jobb film, ami igényesebben van megcsinálva, aprólékosan ki vannak találva a kis részletek is, és a legfőképpen: művészi igényességgel készült és egyáltalán nem a minél nagyobb kasszírozás miatt, és nem a reklám miatt válik fogyaszthatóvá a film meg a híres színészek meg az effektek meg a rengeteg beleölt pénz meg az a tény miatt, hogy a nagy multiplex moziknak muszáj valamit játszani állandóan, mindegy, mekkora vackot, mert az emberek, akiknek mindegy, mit néznek, a jegyvásárlásaikkal így tartják fent őket, és ez a hajtóereje a nagy filmes iparnak, már rég nem az, hogy értékes és időtálló és EGYÉNI filmet csináljanak. (Tényleg, na, minek egyéni filmet csinálni? sokkal jobbak a sablonok, azt könnyebben megemészti a NÉP, a több ember, ahogy írtad... blöeh.)
|