Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító 7.0 beta (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2972)

vityu 05-16-2008 18:00

Nekem nem kell pötyögnöm. Mondjuk nem is csodálkozom, mert nálunk nappal tök random, hogy ki távolozik, mert általában bennt van mindenki elég gyakran. De nem tudom elképzelni, hogy ez miért olyan hatalmas probléma! A legfontosabb, hogy a játék tiszta legyen, ne legyen csalás.
Mondjuk ki is találtam egy olyan script beállítást amivel ha nem kell még pötyögni számot, akkor szerintem el lehet kerülni! Bár nem értek hozzá...Lehet hülyeség...

vityu 05-16-2008 18:05

Kérdés!
Milyen sorrendben jön ki a pénz a segélyből? Tehát ha van mondjuk 500.000 megtakarítás, és ki akarok venni 200k-t, akkor az csak onnan jön ki, vagy az erdeti segélynek is bizonyos %-át?
Nem akartam kipróbálni, mert nincs szükségem most rá, de ki tudja, hogy mikor lehet, és ezért inkább nem babrálnám!

Remedy 05-16-2008 18:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 175000)
Kérdés!
Milyen sorrendben jön ki a pénz a segélyből? Tehát ha van mondjuk 500.000 megtakarítás, és ki akarok venni 200k-t, akkor az csak onnan jön ki, vagy az erdeti segélynek is bizonyos %-át?
Nem akartam kipróbálni, mert nincs szükségem most rá, de ki tudja, hogy mikor lehet, és ezért inkább nem babrálnám!

Elobb a megtakaritast tudod felvenni, aztan a tobbit. :)

ps: bar ketlem, hogy olyan nehez lett volna barmilyen oriban osztani 100 aranyat, utana kivenni 15-ot, es kiprobalni :P

vityu 05-16-2008 18:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 175002)
Elobb a megtakaritast tudod felvenni, aztan a tobbit. :)

ps: bar ketlem, hogy olyan nehez lett volna barmilyen oriban osztani 100 aranyat, utana kivenni 15-ot, es kiprobalni :P

Na igen! Már megint csak kioktatsz :D! No nem baj, azért köszi a választ. De ezzel így, h ki van írva, nem kell másnak is kipróbálni, mert láthatja! :)

De igazából én is így láttam értelmét!

Valezius 05-16-2008 18:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 175003)
Na igen! Már megint csak kioktatsz :D! No nem baj, azért köszi a választ. De ezzel így, h ki van írva, nem kell másnak is kipróbálni, mert láthatja! :)

De igazából én is így láttam értelmét!

Sőt a SÚGÓ is ezt írja ;)

Tsobi 05-16-2008 18:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175004)
Sőt a SÚGÓ is ezt írja ;)

Minimum két helyen :p

Ati 05-16-2008 18:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 175000)
Kérdés!

Először a megtakarítást veszed ki, mivel ez az, amit forduláskor nem vihetsz magaddal. Annak érdekében, hogy az a rész megmaradjon, először a másik felét éled föl.

Dus 05-16-2008 18:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174997)
Sikerült megtalálni? Szuper.

Mielőtt egy nagyobb értékű éles eladást csinálsz, érdemes egy próbaországot "eladni", hogy megnézd hogyan működik a dolog. Fontos például, hogy nem VIP DARABSZÁMOT kell megadni, hanem KÖRSZÁMOT, tekintettel arra, hogy különböző szolgáltatóktól különböző mennyiségű kör érkezik.

Igen, sikerült, és köszi, látom, nézegeted anarch dipijét :)

Még ráérek kipróbálni, mert ha jól tudom, előszőr le kéne fogyasztanom az eladni kívánt orinak a VIP köreit, amiből van még bőven ;)

Jah, és persze, kört kell megadni, de mostmár nem tudom kijavítani a dipiben, mert elraktam őket szabira...

Ati 05-16-2008 19:03

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 175010)
Még ráérek kipróbálni, mert ha jól tudom, előszőr le kéne fogyasztanom az eladni kívánt orinak a VIP köreit, amiből van még bőven ;)

Nem kell lefogyasztani, nyugodtan adhatod vipestől is. Csak akkor nyilván úgy kell az "árral" kalklulálni.

Pepa 05-16-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174996)
Ez nálam FireFox és IE alatt is teljesen jól működik. Vagy böngészőprobléma, vagy kapcsolódási probléma. A játék teljesértékű működéséhez engedélyezni kell a javascript futtatást, de ez gondolom megvan.

Köszi, akkor magamnál tartok kivizsgálást.

All times are GMT +1. The time now is 07:35.