![]() |
Nekem nem kell pötyögnöm. Mondjuk nem is csodálkozom, mert nálunk nappal tök random, hogy ki távolozik, mert általában bennt van mindenki elég gyakran. De nem tudom elképzelni, hogy ez miért olyan hatalmas probléma! A legfontosabb, hogy a játék tiszta legyen, ne legyen csalás.
Mondjuk ki is találtam egy olyan script beállítást amivel ha nem kell még pötyögni számot, akkor szerintem el lehet kerülni! Bár nem értek hozzá...Lehet hülyeség... |
Kérdés!
Milyen sorrendben jön ki a pénz a segélyből? Tehát ha van mondjuk 500.000 megtakarítás, és ki akarok venni 200k-t, akkor az csak onnan jön ki, vagy az erdeti segélynek is bizonyos %-át? Nem akartam kipróbálni, mert nincs szükségem most rá, de ki tudja, hogy mikor lehet, és ezért inkább nem babrálnám! |
Quote:
ps: bar ketlem, hogy olyan nehez lett volna barmilyen oriban osztani 100 aranyat, utana kivenni 15-ot, es kiprobalni :P |
Quote:
De igazából én is így láttam értelmét! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Még ráérek kipróbálni, mert ha jól tudom, előszőr le kéne fogyasztanom az eladni kívánt orinak a VIP köreit, amiből van még bőven ;) Jah, és persze, kört kell megadni, de mostmár nem tudom kijavítani a dipiben, mert elraktam őket szabira... |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:35. |