Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Diablo 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2704)

Phoenix 12-13-2008 18:19

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 199259)
De, csak nincs időm, meg eredeti játékom :D:D

De hamachin keresztül úgy is lehet játszani :)
Csabi: Mióta játszol? Vagy ha eddig nem játszottál, melyiket szeretnéd kipróbálni?

csabi 12-13-2008 18:22

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199294)
De hamachin keresztül úgy is lehet játszani :)
Csabi: Mióta játszol? Vagy ha eddig nem játszottál, melyiket szeretnéd kipróbálni?

eddig nem játszottam.. :D de megszerzem és rágyúrok ezerrel.. :D:D:D

vityu 12-13-2008 18:42

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 199296)
eddig nem játszottam.. :D de megszerzem és rágyúrok ezerrel.. :D:D:D

Jó kis fejlesztéseket lehet itt olvasni, és akkor már az első karaktereket is csak kicsit cseszed el! :)

diablo.hu

vityu 12-19-2008 19:18

Találtam kis időt a játékra, mentem tovább az Assával. Gyönyörű! :) Amit ezzel le lehet művelni.... :) Most voltam 2x Durielnél, és a két alkalommal összesen 1, azaz egy darab élettöltőt használtam el. Persze elnyűtt vagy másfél tucat shadow mastert, de hát ennyi belefér! :) Jah, és a nehézségi szint: Hell :cool:
Lehet most egy hétig csak oda fogok járni, és kinyírom milliószor az eddig okozott "problémákért"... :D Édes a bosszú :D

vityu 12-19-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199844)
Találtam kis időt a játékra, mentem tovább az Assával. Gyönyörű! :) Amit ezzel le lehet művelni.... :) Most voltam 2x Durielnél, és a két alkalommal összesen 1, azaz egy darab élettöltőt használtam el. Persze elnyűtt vagy másfél tucat shadow mastert, de hát ennyi belefér! :) Jah, és a nehézségi szint: Hell :cool:
Lehet most egy hétig csak oda fogok járni, és kinyírom milliószor az eddig okozott "problémákért"... :D Édes a bosszú :D

És a feketeleves...akt 3, az összes kis rahangáló vacak villám-immunis :S Innentől segítségre szorulok :(

Andrew 12-19-2008 21:09

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199854)
És a feketeleves...akt 3, az összes kis rahangáló vacak villám-immunis :S Innentől segítségre szorulok :(

Keress egy Conviction-ös palát, aztán az megoldja a problémáidat :D:D

vityu 12-19-2008 21:45

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 199857)
Keress egy Conviction-ös palát, aztán az megoldja a problémáidat :D:D

Minek? :) Akkor már inkább egy hidrás sorcit. :) A csapdáim villámsebzése nem árt nekik, viszont a 11yardos hullarobbantás hamar oszlatja a tömeget! Mindösszesen max 2 hulla kell, hogy vége legyen a társaságnak:)

Phoenix 12-20-2008 10:02

Na kb egy hete van Ladder karakterem. Lassan 30-as szintű zeal-es palával. Kellemesen csalódtam az online játékban. Nagyon segítőkész emberkék vannak, bár átlagban németekkel, angolokkal és csak ritkábban találkozok magyarokkal.
Amit beszéltünk, hogy jó lenne játszani, az open battle.net-en lenne a jobb, azért egy nagyobb karakterrel élvezetesebb játszani :)
Vityu: bár így is messzebb jutottál az assával, mint sejtettem. Nekem a fiz.immunisal gyűlik meg a bajom :rolleyes:

vityu 12-20-2008 10:10

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199889)

Vityu: bár így is messzebb jutottál az assával, mint sejtettem.

Na akkor megmutatom, hogy azt is meg tom csinálna, csak idő kell hozzá, meg sok-sok szeretet! :D

Phoenix 12-20-2008 10:12

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 199890)
Na akkor megmutatom, hogy azt is meg tom csinálna, csak idő kell hozzá, meg sok-sok szeretet! :D

Nincs kedved most játszani?

All times are GMT +1. The time now is 15:01.