![]() |
Quote:
Quote:
DE itt egy javaslatról lenne szó. 1.Az nem érv hogy téged nem érdekel egyik málusz sem, mert akkor miért lett hozva a javaslat? 2. Szeretném hallani a te érveidet, hogy miért lenne jó, ha egy újabb málusz lenne bevezetve, mármint ettől miért lenne élvezhetőbb az A? 3.Szeretném hallani a te érveidet, hogy miért NEM lenne jó egy újabb málusz az A szempontjából? 4. Szeretném hallani hogy szerinted miért lenne jó, ha el lenne törölve a hadi málusz is? 5 És hogy miért NEM lenne jó ha el lenne törölve a hadimálusz. |
Quote:
Hmmm...nehogy már magammal vitatkozzak. Azért kell a hadimalust eltörölni mert igazságtalan ha toli varira nincs és vice versa azért kell bevezetni a vari toli malust mert hadira van.Valamelyik a kettő közül. Igazából a hadimalus eltörlésével a jobb játékosok nyernének a gyengébbeknek meg nagylétszámú klán jelentené a megoldást. A vari toli malusz igazságosabbá tenné a dolgot,de megint szűkítene a játék lehetőségeken. |
Kubbi kíváncsi a topp klán véleményére.
Quote:
1x azt írod,hogy azért akar módósítani, mert most fordult le, és 2 személyes klánban akarja végig ütni a csoportot. amikor megmagyarázza, hogy nem a saját érdekeit nézi, mert rohadtul nem fog számítani mennyire gyújtják le, akkor beszólsz, mi köze a témához annak mennyi vagyona van... kifejtetted a véleményed, köszi, próbálj meg tovább lépni nem valami szép a piszkos kötekedésed, személyeskedésed. valójában pedig nem értem miért jössz így a topp klánnal meg úgy a topp klánnal... mindenkinek meg van saját véleménye a témában klántól függetlenül, nem kell általánosítani, pláne, hogy szerinted a topp klánnak ebbe szinte semmi beleszólása sincs, hiszen messze van mindenkitől... itt van megkapod , mint topp klántag a véleményem, ha már személyesen minket szólítottál meg: pont annyira érdekel a toli-hadi málusz , mint te. kicsit sem jobban. persze hangsúlyozom, nem tudom te hogy gondoltad, de csak a magam nevében beszéltem. mint jó pár másik témához, amit szanaszét barmolt néhány idegesítő offoló, ehhez sem kívánok többet szólni, pls ne kérdezgess minket... thx |
Quote:
Legalább megtudtam, mit akartok. Quote:
Csak annyit hogy ilyen későn inkább aludnod kellett volna. |
Quote:
Ugyanez a helyzet a képzésen lévő katonák megmaradásával szintlépéskor. Logikátlan volt, és jl működött, mégis vissza akarják állítani. |
Quote:
Az 1-2 fős klánokat sokszor védi a klánmálusz és ez jó nekik. De az 1-2 fős klánok tagjai sokszor azért nem tudnak egyénileg támadni, mert nem éri meg nekik a támadás a klánmálusz miatt. Ez viszont rossz nekik. A klánmálusz eltörlése esetén szerintem több lenne az egyéni csata és ez a játék szempontjából jó. Viszont nehéz helyzetbe kerül(het)nek a kis létszámú klánok. Megitélés kérdése, hogy ez a játék szempontjából jó-e vagy rossz. |
Quote:
|
Quote:
szal tuti h csatáznia kellett, nem ugy mint az elfeknek :p |
Quote:
mivel sajnos felfogni és megérteni nem tudod miről szól ez a topik és másoktól probálsz infot gyüjteni és szimpátia alapján megitélni a helyzetet majd dönteni a sok provokációd után.. Gratula... |
Quote:
Minden egyes témát külön kell kezelni nem hasonlítgatni... A képzésen lévő katonák megmaradása ha megnézed azt nem javasolta senki.... :p Szal nem kéne hasonlítgatni pláne nem így.... |
All times are GMT +1. The time now is 22:15. |