Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése vagy megszüntetése II (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2644)

Kubbi 01-25-2008 08:37

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 154108)
Mondjuk az első sorokat kifejthetnéd...Vagy az a téveszme ragadt meg a te fejedben is hogy a topklán felfedezve jutott oda ahol most van?

Szerintem teljesen mindegy hogy jutottatok oda. Persze nem tudom hogy mennyit fedeztetek, de akár az egészet is fedezhettétek nekem teljesen mindegy. :)A javaslat szempontjából is lényegtelen.
Quote:

Originally Posted by Serg (Post 154108)
Látszik mennyire nem ismersz engem nem fog érdekelni egyik malusz se, van elég tartalékom és ha akarom pik pak klánt váltok(1 fős-től10fős-ig) van egy pár ahova beléphetek,de ugyanezt egy kicsi tartalékokkal rendelkező játékos már nem engedheti meg magának.

Tessék megint ezt kapom. Serg elhiszem, hogy gazdag vagy tudom, hogy mennyi munkád van benne hogy gazdag legyél, elismerésem! Én valószínű nem fogok olyan gazdag lenni mint te. DE a javaslat szempontjából ez, szintén lényegtelen...

DE itt egy javaslatról lenne szó.
1.Az nem érv hogy téged nem érdekel egyik málusz sem, mert akkor miért lett hozva a javaslat?
2. Szeretném hallani a te érveidet, hogy miért lenne jó, ha egy újabb málusz lenne bevezetve, mármint ettől miért lenne élvezhetőbb az A?
3.Szeretném hallani a te érveidet, hogy miért NEM lenne jó egy újabb málusz az A szempontjából?
4. Szeretném hallani hogy szerinted miért lenne jó, ha el lenne törölve a hadi málusz is?
5 És hogy miért NEM lenne jó ha el lenne törölve a hadimálusz.

Serg 01-27-2008 00:08

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 154134)
Szerintem teljesen mindegy hogy jutottatok oda. Persze nem tudom hogy mennyit fedeztetek, de akár az egészet is fedezhettétek nekem teljesen mindegy. :)A javaslat szempontjából is lényegtelen.

Tessék megint ezt kapom. Serg elhiszem, hogy gazdag vagy tudom, hogy mennyi munkád van benne hogy gazdag legyél, elismerésem! Én valószínű nem fogok olyan gazdag lenni mint te. DE a javaslat szempontjából ez, szintén lényegtelen...

DE itt egy javaslatról lenne szó.
1.Az nem érv hogy téged nem érdekel egyik málusz sem, mert akkor miért lett hozva a javaslat?
2. Szeretném hallani a te érveidet, hogy miért lenne jó, ha egy újabb málusz lenne bevezetve, mármint ettől miért lenne élvezhetőbb az A?
3.Szeretném hallani a te érveidet, hogy miért NEM lenne jó egy újabb málusz az A szempontjából?
4. Szeretném hallani hogy szerinted miért lenne jó, ha el lenne törölve a hadi málusz is?
5 És hogy miért NEM lenne jó ha el lenne törölve a hadimálusz.

Hmmm...nehogy már magammal vitatkozzak.
Azért kell a hadimalust eltörölni mert igazságtalan ha toli varira nincs és vice versa azért kell bevezetni a vari toli malust mert hadira van.Valamelyik a kettő közül.
Igazából a hadimalus eltörlésével a jobb játékosok nyernének a gyengébbeknek meg nagylétszámú klán jelentené a megoldást.
A vari toli malusz igazságosabbá tenné a dolgot,de megint szűkítene a játék lehetőségeken.

Hóhér 01-27-2008 00:39

Kubbi kíváncsi a topp klán véleményére.

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 154134)

Tessék megint ezt kapom.

örülj neki, hogy legalább válaszra méltat, még annyit sem érdemelnél.

1x azt írod,hogy azért akar módósítani, mert most fordult le, és 2 személyes klánban akarja végig ütni a csoportot.

amikor megmagyarázza, hogy nem a saját érdekeit nézi, mert rohadtul nem fog számítani mennyire gyújtják le, akkor beszólsz, mi köze a témához annak mennyi vagyona van...

kifejtetted a véleményed, köszi, próbálj meg tovább lépni
nem valami szép a piszkos kötekedésed, személyeskedésed.

valójában pedig nem értem miért jössz így a topp klánnal meg úgy a topp klánnal...

mindenkinek meg van saját véleménye a témában klántól függetlenül, nem kell általánosítani, pláne, hogy szerinted a topp klánnak ebbe szinte semmi beleszólása sincs, hiszen messze van mindenkitől...

itt van megkapod , mint topp klántag a véleményem, ha már személyesen minket szólítottál meg:

pont annyira érdekel a toli-hadi málusz , mint te. kicsit sem jobban.

persze hangsúlyozom, nem tudom te hogy gondoltad, de csak a magam nevében beszéltem.

mint jó pár másik témához, amit szanaszét barmolt néhány idegesítő offoló, ehhez sem kívánok többet szólni, pls ne kérdezgess minket...

thx

Kubbi 01-27-2008 08:29

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 154660)
A vari toli malusz igazságosabbá tenné a dolgot,de megint szűkítene a játék lehetőségeken.

Tamagocsi játékot kreálnál...
Legalább megtudtam, mit akartok.
Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 154664)
örülj neki, hogy legalább válaszra méltat, még annyit sem érdemelnél.

Hóhér erre nem válaszolok, mert felesleges.
Csak annyit hogy ilyen későn inkább aludnod kellett volna.

Valezius 01-27-2008 08:49

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 154660)
Azért kell a hadimalust eltörölni mert igazságtalan ha toli varira nincs és vice versa azért kell bevezetni a vari toli malust mert hadira van.Valamelyik a kettő közül.

Ha jól működik a mostani rendszer, akkor a logikátlanság miatt nem kéne változtatni.

Ugyanez a helyzet a képzésen lévő katonák megmaradásával szintlépéskor.
Logikátlan volt, és jl működött, mégis vissza akarják állítani.

-Fegya- 01-27-2008 09:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 154699)
Ha jól működik a mostani rendszer, akkor a logikátlanság miatt nem kéne változtatni.

Azért azt nem mondanám, hogy jól működik a mostani rendszer. Nagyobb létszámú klánoknál egyáltalán nem jó, hogy attól is függ a foglalás nagysága, hogy hány fős klánban vannak a harcoló felek.
Az 1-2 fős klánokat sokszor védi a klánmálusz és ez jó nekik. De az 1-2 fős klánok tagjai sokszor azért nem tudnak egyénileg támadni, mert nem éri meg nekik a támadás a klánmálusz miatt. Ez viszont rossz nekik.
A klánmálusz eltörlése esetén szerintem több lenne az egyéni csata és ez a játék szempontjából jó. Viszont nehéz helyzetbe kerül(het)nek a kis létszámú klánok. Megitélés kérdése, hogy ez a játék szempontjából jó-e vagy rossz.

Valezius 01-27-2008 11:13

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 154723)
Azért azt nem mondanám, hogy jól működik a mostani rendszer. Nagyobb létszámú klánoknál egyáltalán nem jó, hogy attól is függ a foglalás nagysága, hogy hány fős klánban vannak a harcoló felek.
Az 1-2 fős klánokat sokszor védi a klánmálusz és ez jó nekik. De az 1-2 fős klánok tagjai sokszor azért nem tudnak egyénileg támadni, mert nem éri meg nekik a támadás a klánmálusz miatt. Ez viszont rossz nekik.
A klánmálusz eltörlése esetén szerintem több lenne az egyéni csata és ez a játék szempontjából jó. Viszont nehéz helyzetbe kerül(het)nek a kis létszámú klánok. Megitélés kérdése, hogy ez a játék szempontjából jó-e vagy rossz.

Én nem mondtam, hogy jól működik (hogy is mondhatnám, amikor nem értek hozzá?), ezért kezdődik úgy a mondat, hogy "ha". Egyszerűen azt akarom mondani, hogy az ilyen érveléssel sose fogok egyetérteni.

LotR 01-27-2008 22:23

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 151782)
Mondja ezt valaki, aki ott gubbaszt a lista tetején, és unásig termel. :D

Érvnek kevés, hogy te fenn kuporogsz... Vagy nem is értem ezt a mondatbeli közbevetésed... Mi köze a témához?

sok mindent nem értel még akkor aki fennt gubaszt az nem 1 elffel fedezgette magát oda :p
szal tuti h csatáznia kellett, nem ugy mint az elfeknek :p

LotR 01-27-2008 22:29

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 154692)
Tamagocsi játékot kreálnál...
Legalább megtudtam, mit akartok.

Hóhér erre nem válaszolok, mert felesleges.
Csak annyit hogy ilyen későn inkább aludnod kellett volna.

grat neked sikerült megint igazolni a saját kis elméletedet amit előre megkreáltál magadnak...
mivel sajnos felfogni és megérteni nem tudod miről szól ez a topik és másoktól probálsz infot gyüjteni és szimpátia alapján megitélni a helyzetet majd dönteni a sok provokációd után..
Gratula...

LotR 01-27-2008 22:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 154699)

Ugyanez a helyzet a képzésen lévő katonák megmaradásával szintlépéskor.
Logikátlan volt, és jl működött, mégis vissza akarják állítani.

ha az egyik jól múködik logikátlanul akkor a másik is ???
Minden egyes témát külön kell kezelni nem hasonlítgatni...
A képzésen lévő katonák megmaradása ha megnézed azt nem javasolta senki.... :p
Szal nem kéne hasonlítgatni pláne nem így....

All times are GMT +1. The time now is 22:15.