![]() |
Quote:
|
Quote:
Erdemes :) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem utana kovetkezot is el fogod olvasni, ami a Lestat a vampir, azt hiszem.... :) |
Én láttam a filmet még régen és nekem tetszett,de a könyv biztos jobb lehet.
Főleg,ha Remy mondja:) |
Megjelent No.2-es számú kedvencem, Al Pacino új filmje a 88 minutes.
Nem tudok róla elfogultság nélkül nyilatkozni, mert rossz filmjét még nem láttam, tehát az következik ebből, hogy jó :) Miről is szól? Hmmm.. egy idősödő kriminológia professzort alakít, akinek a szakvéleménye miatt ítélnek halálra egy kegyetlen gyílkost. A kivégzés napján, pontosan ugyanolyan gyílkosságok történnek. A sajtó, az FBI is számon kéri, talán tévedett... ő azonban kitart eredeti álláspontja mellett. Közben ismeretlen hívásokat kap, melyben megfenyegetik, hogy meg fog halni . 88 perce maradt... TIK-TAK, TIK-TAK .... A végén persze nem várt fordulat, ahogy annak lennie kell:) Összességében jó film, vannak ugyan fenntartásaim, de ezeket most nem írom le:) A zene is szuper. Most önkényesen bevezetek egy értékelést (ha nem gond) :) 10/8-at adnék a filmnek :) ;) |
Quote:
Szerintem is jó film volt! Aki teheti nézze meg. |
Quote:
|
Sikeresen megnétem a Beowulf című animációs filmet. Az első néhány percben nem tudtam eldönteni, hogy élő, vagy rajzolt anniyra gyönyörűen és aprólékosan meg volt csinálva minden. Enniyt a pozitívumokról. A sztori lerágott csont, a végkifejlett szintén. Az esendő és emiatt el is esik, illetve minden férfit hajt a vére egy kis lovagi regénnyel fűszerezve.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:11. |