Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elkezdődött az idei árverés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2565)

Nogixer 01-03-2008 22:23

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 148458)
Legfeljebb majd nevet is változtatok :p

Mire, bikagyilkos művészre?:D:D:D

Ati 01-06-2008 17:26

Újabb 5 ország kapta meg a megnyert sorszámát.

Arra kérek mindenkit, aki más országnak szeretne sorszámot, mint amivel licitál, hogy ha biztosra szeretne menni, akkor még idén kérje a kinézett sorszámot. Erre holnap még egész nap, holnapután pedig a déli órákig lesz lehetőség.

Nem kizárt, hogy jövőre nem lesz lehetőség arra, hogy a sorszámot nyerő országon kívül másik ország kapja meg az új számot. Sajnos idén iszonyatosan rossz tapasztalataink vannak ilyen téren: a küldött levelek nem tartalmazzák azt az alapvető információt, hogy melyik sorszámról van szó, vagy teljesen oda nem illő téma van, esetleg semmilyen téma nincs megadva a levélhez, utólag jelzik néhányan, hogy nem is oda szerették volna a sorszámot stb.

Mivel olyat nem játszunk, hogy egy országnak naponta vagy hetente változtatjuk meg a sorszámát (kivéve, ha több sorszámot is megnyert), ezért ez így többeknek csalódást okoz. Csalódást okozni pedig nem célja az árverésnek.

Trade Master 01-07-2008 21:47

Valaki viccesnek tartja, hogy 1 órával az árverés vége előtt rálicitál a sorszámomra...

Ati 01-07-2008 21:56

Quote:

Originally Posted by Trade Master (Post 149578)
Valaki viccesnek tartja, hogy 1 órával az árverés vége előtt rálicitál a sorszámomra...

Szokott ilyen lenni. Amint nem lesz szem előtt ennyire az árverés, ezek alábbhagynak.

Hóhér 01-09-2008 18:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 149580)
Szokott ilyen lenni. Amint nem lesz szem előtt ennyire az árverés, ezek alábbhagynak.

előfordulhat, hogy a licit tart még, de a fehér link eltűnik a főoldalról? mikor?

"Az árverés az utolsó licit beérkezését követő 72 óráig tart."

"2008. január 8-a után új árverést indítani már nem lehet, a folyamatban lévő árverések még lezajlanak."

van maximalizált ideje az utolsó beérkezhető licitnek? pl márc 1. vagy ilyesmi...

:p

Gyula 01-09-2008 18:11

Lehetne egy listát látni itt arrol, hogy melyik sorszámok cserélődtek?

Ati 01-09-2008 18:14

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 150144)
előfordulhat, hogy a licit tart még, de a fehér link eltűnik a főoldalról? mikor?

"Az árverés az utolsó licit beérkezését követő 72 óráig tart."

"2008. január 8-a után új árverést indítani már nem lehet, a folyamatban lévő árverések még lezajlanak."

van maximalizált ideje az utolsó beérkezhető licitnek? pl márc 1. vagy ilyesmi...

:p

Nincs végső határidő, de a fehér link le fog kerülni onnan. A licitet továbbra is el lehet majd érni közvetlenül, az árverésben még résztvevő országok erről külön információt kapnak.

Hóhér 01-09-2008 18:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 150149)
Nincs végső határidő, de a fehér link le fog kerülni onnan. A licitet továbbra is el lehet majd érni közvetlenül, az árverésben még résztvevő országok erről külön információt kapnak.

kit nevezhetünk résztvevőnek?

én még akarok licitálni, de még nem nyomtam egyikre sem eddíg, de majd szeretnék...

gondolom attól hogy eltűnik a fehér link, attól még bárki licitálhat majd nem?

Ati 01-09-2008 19:00

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 150154)
kit nevezhetünk résztvevőnek?

én még akarok licitálni, de még nem nyomtam egyikre sem eddíg, de majd szeretnék...

gondolom attól hogy eltűnik a fehér link, attól még bárki licitálhat majd nem?

Résztvevő, aki eddig már licitált a még le nem zárt számok valamelyikére. Aki nem, az most jegyezze fel a linket. De úgy rémlik, hogy tavaly ide fórumra is kiírtam, ez idén is így lesz valószínüleg.

[HTPA]GeeForce 01-09-2008 20:02

Borzalmas :(

Most kaptam meg a pénzem, amit december közepén igényeltem vissza :'(

Így már ne mtudok idén licitálni....

BORZALMAS!!! Nekem kell az 1. sorszámom! :'(

Megdöglök, ha 1 évet várnom kell :'(

All times are GMT +1. The time now is 11:42.