![]() |
Mivel láttam, hogy lehet, hogy vodás irányból drágább lesz az SMS. szeretném megjegyezni, hogy egy kicsivel emeltebb díjas SMS is megérné nekem a helytartót.
Bár elég sokat tudok gép elött lenni, de mindig sikerül ideérni mindig a varázslatok lejárta elött és még sorolhatnám. Ill. én régen játszottam levelezős szerepjátékot, ahova postai csekkel is lehetett fizetni. Esetleg? A banki átutalásnál meg túl horibilis az egyszerre elküldendő összeg és mivel kezdő játékos vagyok, elő fordul, hogy törlöm az orim... Kérjük szépen hagy legyünk VIP-ek! |
Quote:
üdv gambrius |
Sziasztok!
T-mobilos vagyok, és maradok is ennél. De ha mód van rá, miért ne kaphatnák meg a Vodások is ezt a lehetőséget. |
Sziasztok!
T-Mobileos és pannonios előfizető vagyok, nekem nem hiányzik a voda. Lassan üzleti lehetőséget látok ennek a kérdésnek a megoldásában! ;) A remek és kiváló OTP mindenhol jelen van, nyitni kell egy számlát, ahová bárki befizethet. Mondjuk 300HUF-ot, a közleményrovatba beírja az ország sorszámát és ha elfaxolja a számla üzembentartójának a befizetési bizonylatot máris megy a VIP! :p És akkor nem kell "kuncsorogni" senkinek! / bár hihetetlen hogy valakinek nincsen olyan ismerőse aki VIP-képes és ha kap KP-t nem küld el egy SMS-t ..../ Az ötletet bárki szabadon felhasználhatja! |
Sziasztok!
Voltam VIP-es, banki átutalással vásároltam, de hosszadalmas és körülményes volt! Vodafon előfizetéssel rendelkezem, s sztem hasonlóan sokakhoz, csak a játék miatt nem térek át más szolgáltatóhoz! Nagyon örülnék, ha a VIP sms lehetőségét kiterjesztenék a Vodafonos előfizetőkre is ;) Több ismerősöm hasonló "cipőben" jár ;) Köszi a lehetőséget! és Üdvözlöm az ötletet! |
Pannonos vagyok és az is maradok, de mivel tudom, h sok Vodásnak lenne jó, ha onnan tudna VIP-elni, támogatom a Vodafone használatát VIP-elésre.
|
Én vodás vagyok, és nagy segítség lenne ha, onnan is vippelhetnék. Kellett vennem egy tmobilos feltöltős kártyát, direkt emiatt...
Szóval a telóm az asszony nevén van ( nem röhögni, anyagi okok miatt, céges előfizetés :p ) és elég ciki volt elmagyarázni, hogy minek nekem másik telcsi, másik számmal, amit csak én használhatok, és a Hódító akinek bőszen SMS-ezek az nem egy khm... :) Meg néha elég gáz, hogy pont lemerül a keret és mehetek feltölteni, és a helytartóm pont akkor pihen, amikor a legjobban kellene... szóval teljes válszélességgel voda!!! |
Én is hasonló cipóben vaok sőt nekem vodás a kártyám is a szó legszorosabb értelmében is (voda fizet igyál vizet) és Én is vásároltam egy panyonos feltöltős kártyát hogy ne kelljen mindig Öcsémtől,havertól,kollegától kuncsorogni egy sms-ért!
Persze rögtön dobnám is el ha lehetne VODKÁS számról is VIP-elni! :) Szóval végre valahára :) |
vodafonos vagyok, a családban is mindenki az, így hát vagy megfűzöm hugomat hogy a barátjával küldessen már sms-t pannonról, vagy bankkártyával. Arra szavaztam hogy nincs VIP-em, de ha lehetne vodáról küldeni akkor lenne. Ez tükrözi is a jelenlegi álláspontot. 2/B-n már azért nem árt ha VIP és ezt mobilról tudnám a legkényelmesebben megoldani. Remélem összejön a bővítés
|
Vodafon
Hy !
Vodafon előfizető vagyok és csak azért vettem egy vacak pannonos kártyát, hogy VIP tag lehessek, de még a telefonom is ki kellett függetleníteni miatta.Utaláskor kártyát kell cserélni, ha lefogy töltögetni. Egy szó mint 100 nagyon kényelmetlen a jelenlegi rendszer. Remélem minél hamarabb lehet vodafonról tölteni. |
All times are GMT +1. The time now is 00:08. |