![]() |
G-ben 5000-10000ig vannak most a nyersanyagok, úgyhogy nincs nagy építkezési láz :)
|
ja-ja..., az egyik kicsit eltúlzott a tolis felé :P,
de feltettem egy éplistát rendes hai-tolinak is: ház 19% barakk 35% raktár 9% kocsma 31% templom 6% Ezzel mi a gond? (azon kívül, hogy nincs torony, de az már csak kamikaze :P dolog, az csak játékstílustól függ, szerintem megoldható :P) (ja..., ez lenne az első elf hadi tolis orim, szal csak próbálkozom és érdeklődöm :D) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azert koszonom az epuletlistat, es masok velemenyere is kivancsi vagyok :) |
Quote:
|
Elf 200ha-ra
Sziasztok csináltam egy ép. listet elfre 200 hekin.
Kiváncsi lennék a véleményetekre... 39 ház 2535 ember kb. 97-98% fogl. 50 kocsma 2600 toli 54 templ. 7020 vari 20 raki 7,1 körre elegendő kaja 20 barakk 1040 íj 17 torony Mivel lent olcsó a gabona így az éheztetés sztem nem probléma :) |
Quote:
5-ben szerintem teljesen felesleges ennyire élezni egy országot. Mondjuk nem tudom, hogy mi a célod vele. Elffel lopni nem igen kel, fele ennyi kocsma is elég az éplistázáshoz, mert ha több van az ellennek, akkor valszeg van tőle könnyeb célpont is. De nem akarlak lebeszélni róla, próbáld ki, aztán majd meglátod, hogy van-e értelme ennyi infószerző épületet tartani. |
Quote:
|
Quote:
igazából ez egy semmilyen ország, semmiben sem erős igazán. ha lopni akarsz, akkor a kocsmáid aránya legyen 50% közeli, és legyen rajtad tisztánlátás is, mert mint tudjuk, sok feles arra utazik, hogy a tolis elfeket pucolja ki, irdatlan haszonnnal... vegyél le a templomból, meg a házak számából, és emeld a kocsmák számát. nem baj, ha a tornyok alatt nincs lakos. arra az 1 körváltásra kicseréled őket a rakival.... alacsony gabcsiárak mellett nem gáz. viszont ütőképesebb tolvaj leszel. mert most -szerintem- az sem vagy igazán. |
All times are GMT +1. The time now is 02:26. |