Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Szerintetek mikor lesz meg a 500 000. ország? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2395)

Andrew 11-26-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137832)
Azért nem ilyen alap1 IP-kel rohangálok ilyen alap1 beállítások mellett :) Csak mivel azt mondta, hgoy maradjunk a számoknál, én meg nem akartam nagyon agyonbonyolítani a dolgokat... :) Amint megkapom a VIP-et, viszaírom az IP-met, és azt már nem kapjátok meg! :p :D

má' mind1, má' jól fel lettél törve :D:D

Ati 11-26-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 137834)
Pedig de :)

Az nem titok, csak a makkomat satíroztam ki.
Azt nem mutogatom, hátha kiskorúak is nézik a topikot :)

Jártam arra mostanában egy párszor... :)

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137831)
megkesz de még nézem és kivi vok vmire hogy tényleg van e ilyen. de küldöm tuti!!!

Okszi, hiszek neked :)

Nyugodtan nézd.

Nyomunk egy netbiost, és átírom a te IP-det is... :DDDDD (na jó nem, a fene se akar bíróságra járkálni :D De hidd el, át lehet. :))

Akár ki is próbálhatd saját magadon !

Feltételezem tudod hol kell átírni, úgyhogy azt nem írom le. Nyomj egy ipconfig-ot a cmd-ben, és nézd meg mit ír ki. majd írd át a címedet, kapcsolódj le a netről, és kapcsolódj rá vissza. Majd újabb ipconfig, és saját monitorodon lesz kiírva, hgoy más a belső IP-d :)
Nagy valószínűséggel a külsőd is más lesz, nekem pl megváltozott az is. :):) De a belsőd 100%, hogy az lesz, amire átírod. :)

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 20:32

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137833)
ipconfig /all-t miért kellett kitorolni azzal is igazolnád hogy ugy hivtad le.
na mindegy csak azt is megnéztem volna.

Esküszöm, ezen nem múlik:

http://kepfeltoltes.hu/071126/706229...toltes.hu_.jpg

gabor00 11-26-2007 20:33

tom hogy kell meg minden csak a saját szolg. vhogy nem engedi nálam ezek szerint van olyan ahol engedik. kissé fura de ugy látszik mukodik.
mindjárt megnézem én is.

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 20:33

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 137836)
má' mind1, má' jól fel lettél törve :D:D

HÁ! Törj fel ha tudsz! Bekapcsoltam a vindóz tüzfalat! Most aztán a Hungarian Pirates Alliance sem fér be hozzám! :D:D:D:D:p

Csokibácsi 11-26-2007 20:35

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137831)
megkesz de még nézem és kivi vok vmire hogy tényleg van e ilyen. de küldöm tuti!!!

Hogyne lenne, ezt magyarázzuk már mióta :)

Nem baj, ha nem tudtad.
Mondjuk én nem megyek be egy mandulaműtétre észt osztani és mondom a zöldköpenyes maszkos csávónak, hogy rosszul fogja csipeszt, meg hogy a technikája egy ősi szar, mert mindenki tudja, hogy a mandulát végbélen keresztül távolítják el.
Főleg, ha többen mondják, hogy nem így van.
Akkor előbb megkérdezem a guglit. Vagy a nyugdíjas szomszéd nénit, az sok pletykát hall.

Ati 11-26-2007 20:35

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 137842)
HÁ! Törj fel ha tudsz! Bekapcsoltam a vindóz tüzfalat! Most aztán a Hungarian Pirates Alliance sem fér be hozzám! :D:D:D:D:p

Nem értem hogy jön ide az, hogy Te már fűtesz.........

:D

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 20:36

Quote:

Originally Posted by gabor00 (Post 137841)
tom hogy kell meg minden csak a saját szolg. vhogy nem engedi nálam ezek szerint van olyan ahol engedik. kissé fura de ugy látszik mukodik.
mindjárt megnézem én is.

ez nem létezhet. Ilyen nem létezhet... Elképzelni nem tudom, hogy egy szolgáltató bele mer szólni, hogy te milyen IP-t használsz belül, a saját számítógépeden...

Ez olyan, mintha én üvegfúvó lennék, és te vennél tőlem egy poharat, én meg kikötném, hogy csak szénsavmentes narancslét tölthetsz bele, és napi 24 órát kameráznám a poharadat, és nem engedném, hogy baracklevet tölts bele.

Ha ilyen van, holnap reggel kezd a bíróságon... A saját számítógéped a magántulajdonod. Ahogy az IP címeddel is te magad rendelkezel. Egy 3. fél nem szólhat bele, hogy te mit állítassz be. Képtelenség.

Nagyon elkeserítő lenne, ha ilyen szolgáltató létezne, és még nem tűntették volna el őket a föld színéről :(

[HTPA]GeeForce 11-26-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 137844)
Nem értem hogy jön ide az, hogy Te már fűtesz.........

:D

Melegben nehezebb feltörni egy gépet. :D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 07:35.