Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Morbid Viccek (18) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2370)

J.Ati 11-20-2007 23:21

na ez jó volt:D:D

Tsobi 11-20-2007 23:32

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 136701)
Kovács ül az étteremben újságjába temetkezve, előtte az asztalon egy tányér gőzölgő paradicsomleves. Belép egy hajléktalan az ajtón, s látja, hogy Kovács hozzá sem nyúl az ételhez. Odamegy hozzá:
- Drága Uram, segítene rajtam? Két napja egy falatot sem ettem, nekem adná a levesét?
Kovács rá sem néz, csak az újság mellől biccent.
A hajléktalan mohón nekilát a levesnek, s már csak alig van a tányér alján, mikor meglát benne egy undorító korpás, zsíros hajcsomót - erre vissza is hányja az egészet a tányérba. Kovács felnéz az újság mögül:
- Mi van, maga is csak odáig jutott?

Na most már tényleg jó éjt:D

A legviccesebb az egészben,hogy ez is volt már .. csak nem a morbid viccek közt :D:D:D

J.Ati 11-20-2007 23:36

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 136712)
A legviccesebb az egészben,hogy ez is volt már .. csak nem a morbid viccek közt :D:D:D

psszt..csak halkan!

Ma van a szülinapja ne rontsd el a kedvét:)
:D

Puppi 11-21-2007 00:10

Moricka a jatszoteren jatszik egyszer csak megjelenik az edesannya.Moricka gyere haza mert megjott a Mikulas .Na de Annya meg csak Augusztus van.Neked meg rakod
Brr ez brutalis :mad:

Zsáni 11-21-2007 06:50

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136714)
Moricka a jatszoteren jatszik egyszer csak megjelenik az edesannya.Moricka gyere haza mert megjott a Mikulas .Na de Annya meg csak Augusztus van.Neked meg rakod
Brr ez brutalis :mad:

ékezetek nélkül beletelt jópár másodpercbe, mire rájöttem a végére....
mellesleg, ha ez egy vicc, akkor miért teszel a végére mérges smile-t? ha nem tetszik, ne írd be...

Puppi 11-22-2007 05:16

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 136722)
ékezetek nélkül beletelt jópár másodpercbe, mire rájöttem a végére....
mellesleg, ha ez egy vicc, akkor miért teszel a végére mérges smile-t? ha nem tetszik, ne írd be...

En kerek elnezest hogy meg kellet eroltesd magad hogy felfogd ,remelem nem tettem nagy kart benned es tuleled.Azert tettem a vegere merges smile-t mert visszaolvasva brutalisnak talaltam.Azt nem mondtam hogy nem tetszik
Ez a Morbid Viccek topikja ha szurja valami a szemedet Nyiss egy Uj topikot Mondjuk Cinikus Kritikus elnevezessel vagy Kossunk bele az elo faba cimmel.
Remelem nem okoz tul nagy gondot elolvasnod e par sort es veszed is az adast:D

[HTPA]GeeForce 11-22-2007 07:00

Ez nem brutális. Synkel kezdő vicce volt brutális. Szerintem amiatt lett alacsony a topic látogatottsága. :D:D:D:D:D Mert már rögtön a 2. hozzászólás után hanyatt-homlok menekül innen mindenki. :D:D:D:D:D (Bár ez egy ilyen topicban inkább dícséretnek minősül... :D:p)

Zsáni 11-22-2007 07:40

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136893)
En kerek elnezest hogy meg kellet eroltesd magad hogy felfogd ,remelem nem tettem nagy kart benned es tuleled.Azert tettem a vegere merges smile-t mert visszaolvasva brutalisnak talaltam.Azt nem mondtam hogy nem tetszik
Ez a Morbid Viccek topikja ha szurja valami a szemedet Nyiss egy Uj topikot Mondjuk Cinikus Kritikus elnevezessel vagy Kossunk bele az elo faba cimmel.
Remelem nem okoz tul nagy gondot elolvasnod e par sort es veszed is az adast:D

Semmi brutális nem volt benne, sajnálom, ha az érzékeny lelkecskédbe belegázoltam :)

Én kérek elnézést, hogy nem tanítottak meg ékezetet használni ;)
de ahogy mondod, nem vita topik, ne ide reagálj lehetőleg :)

Hóhér 11-22-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 136902)
Semmi brutális nem volt benne, sajnálom, ha az érzékeny lelkecskédbe belegázoltam :)

Én kérek elnézést, hogy nem tanítottak meg ékezetet használni ;)
de ahogy mondod, nem vita topik, ne ide reagálj lehetőleg :)

akko ezt olvasd el okos tojas

ha nem tetszik hogy ekezet nelkul ir valaki, me lehet nincs ekezete

akko ne olvasd el...

amugy meg maradhat itt nyugodtan, me amit csinalsz az nevetsegges, es ez a vicc topic..

remelem beletart 7-8 percbe amig elolvasod, es vagy 15 be amig fel is fogod

termeszetesen ment a piros.

*vicc*

:D:D:D - es nevetunk is.

Dragi 11-22-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 136987)
akko ezt olvasd el okos tojas

ha nem tetszik hogy ekezet nelkul ir valaki, me lehet nincs ekezete

akko ne olvasd el...

amugy meg maradhat itt nyugodtan, me amit csinalsz az nevetsegges, es ez a vicc topic..

remelem beletart 7-8 percbe amig elolvasod, es vagy 15 be amig fel is fogod

termeszetesen ment a piros.

*vicc*

:D:D:D - es nevetunk is.

Hóhér kérlek szépen hogy tartsd tiszteletben a játékostársaidat főleg mivel egy hölgyről van szó ezt azért vedd figyelembe és ha problémád van nyugodtan old meg privátba nem kell mindenki szeme láttára bebizonyítanod milyen nagyon kemény és okos csávó vagy!
ment a piros és ez nem vicc

Zsáni az hogy valaki nem ír ékezettel lehet önhibáján kivül is ebben Hóhérnak is igaza van csak éppen a stílus ahogy közölte ....

All times are GMT +1. The time now is 04:53.