Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Működik a JSZK? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2339)

TechnoMage 10-01-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 127333)
Ez tök rendben van, de az első gyaús mozdulatára azt kell csinálni, hogy bebontod a szövistátuszát (illetve ha nem te vagy, akkor a vezér teszi meg), és kiszabizol. 72 kör nem egy nagy dolog ahhoz képset, milyen kárt tud okozni egy csaló szövitag. Hiszen minden országba belelát, mindent tud minden tagról, és a már leírt elhívást is meg tudja tenni.

Szóval még mindig nem értem, hogy volt erre képes. Meg a másik: ha ő elhívta az én összes egységemet, én is elhívhatom az övét. Kollektív seregcserét lehet csinálni... És máris nem fér be a 600 lovas élőhalott... Ugyebár. Szóval szabi nélkül is megvan az ellenszere a dolgoknak. De én ebben a szituációban továbbra is azt tartottam volna jó ötletnek, ha az első értelmetlen seregelhívás után azonnal szövibontás és szabi.

/Egy szóval nem állítottam, hogy nem gyanús. Ilyen szituáció kellős közepén fokozottan gyanús. De az, hgoy bement, az még nem egyértelmű bizonyíték./

Hát ha elhívja a seregedet, te már nem tudod elhívni az övét, mert nincs sereged amire hívhatnál segítséget.

Amúgy meg ha jól emlékszem ilyen 5-10 körre hívta el a seregüket, és ha nem tudsz gép előtt lenni, amikor hazaérnek, akkor hiába akarod elhívni az ő seregét, ha megelőz :)

A szabi meg jó megoldás, de én pl nem szeretek szabizni harcolok a végsőkig :D

Pax Hungaricum 10-01-2007 15:37

2 dolog van, ami alap probléma...

1: ismeretlen került a szövibe
2: keveset voltak gép előtt

Vannak orijaim ahova napi 30x vagy 40x belépek. Ott azért ezt nehezebb megcsinálni, mint ahova napi 1. Vagy 2 naponta 1. :S

yenkie 10-01-2007 16:14

(Bár én még mindig nem értem ezt az egészet... Azt állította a topicnyitó, hgoy beton védelme volt sokezer íjásszal. Már alapból nem értem, miért kell a szövisegítséget 50%-ra állítani. Nálam mindig 10%. És ha a szövinek segítség kell, így egy SMS-t, hogy dobjak neki íjast... Na mindegy.
Szóval ha mondjuk 6-7 ezer íjnak leszívja az a gonosz tag a felét, akkor is marad 3-3,5 ezer tornyozott, tudománytekercselt íjad. Oda hogy fér be egy élőhalott 600 lóval? Még akkor is elképzelhetetlen ez számomra, ha a hullának is van tekercse.
Szóval hogy fért be egy hulla 600 (500?) hekin 600 lóval bárhova is? Jó katmorállal akár 200-250 íjjal is pattintani lehet. 7 ezret hogy lehet leszívni modnjuk 250-re?)
:O

Bocs Ati az első részben erre reagáltam.
A második tényleg nem ide tartozik.

Andrew 10-01-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127388)
(Bár én még mindig nem értem ezt az egészet... Azt állította a topicnyitó, hgoy beton védelme volt sokezer íjásszal. Már alapból nem értem, miért kell a szövisegítséget 50%-ra állítani. Nálam mindig 10%. És ha a szövinek segítség kell, így egy SMS-t, hogy dobjak neki íjast... Na mindegy.
Szóval ha mondjuk 6-7 ezer íjnak leszívja az a gonosz tag a felét, akkor is marad 3-3,5 ezer tornyozott, tudománytekercselt íjad. Oda hogy fér be egy élőhalott 600 lóval? Még akkor is elképzelhetetlen ez számomra, ha a hullának is van tekercse.
Szóval hogy fért be egy hulla 600 (500?) hekin 600 lóval bárhova is? Jó katmorállal akár 200-250 íjjal is pattintani lehet. 7 ezret hogy lehet leszívni modnjuk 250-re?)
:O

Bocs Ati az első részben erre reagáltam.
A második tényleg nem ide tartozik.

úgy, hogy rátenyerelt a hívás gombra, és jött még vagy 1500, aztán meg vagy 750... és ha mondjuk ezt f5+enterrel csinálja, akkor 3-4 másodperc alatt leszívja majdnem a teljes seregedet ;)

yenkie 10-01-2007 16:41

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 127390)
úgy, hogy rátenyerelt a hívás gombra, és jött még vagy 1500, aztán meg vagy 750... és ha mondjuk ezt f5+enterrel csinálja, akkor 3-4 másodperc alatt leszívja majdnem a teljes seregedet ;)

Ide akartam kilukadni én is.
Csak részletet vettem ki más hozzászólásából.:)
Meg van fogalmazva a dolog.
10%, vagy 50% ilyen esetben oly mindegy.......

Andrew 10-01-2007 16:43

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 127393)
Ide akartam kilukadni én is.
Csak részletet vettem ki más hozzászólásából.:)
Meg van fogalmazva a dolog.
10%, vagy 50% ilyen esetben oly mindegy.......

ja, arra jó az idézés :D:D

J.Ati 10-01-2007 22:51

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 127386)
Vannak orijaim ahova napi 30x vagy 40x belépek. Ott azért ezt nehezebb megcsinálni, mint ahova napi 1. Vagy 2 naponta 1. :S

Érdekes egy ember vagy,de adok egy tanácsot.
Ahova 40-szer lépsz be onnan ne is lépj ki alapból:):D

Kics 10-01-2007 23:47

Quote:

Originally Posted by TechnoMage (Post 127377)
Hát ha elhívja a seregedet, te már nem tudod elhívni az övét, mert nincs sereged amire hívhatnál segítséget.

Amúgy meg ha jól emlékszem ilyen 5-10 körre hívta el a seregüket, és ha nem tudsz gép előtt lenni, amikor hazaérnek, akkor hiába akarod elhívni az ő seregét, ha megelőz :)

A szabi meg jó megoldás, de én pl nem szeretek szabizni harcolok a végsőkig :D

őőő. kimész piacra, veszel ijat, elhivod az ő seregét, majd a piacon eladod az ijakat. Szóval meg tudod magad valamennyire védeni ha nagyon kell.

Dragi 10-02-2007 04:14

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 127466)
Érdekes egy ember vagy,de adok egy tanácsot.
Ahova 40-szer lépsz be onnan ne is lépj ki alapból:):D

lécci csináld már meg anarchba ha több orid van mint 10 hogy alapból ne lépj ki onnan ;)

J.Ati 10-02-2007 04:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 127486)
lécci csináld már meg anarchba ha több orid van mint 10 hogy alapból ne lépj ki onnan ;)

Anarchba?
Több,mint 10 ori?

Nekem 1 ori is sok-sok órát visz el és rengeteg ki-be lépkedés nem kell nekem anarchos ori.;)

All times are GMT +1. The time now is 17:37.