![]() |
Nekem az elf a kedvenc fajom. Hogy miért? Mert magasak a tornyaik, szépen faragottak az íjjaik, szeretnek rejtőzködni, és mert hegyes a fülük... :D
Ember vs. félelf... hmm, érdekes kérdés. Az embert eléggé ki kell élezni, hogy működjön, de csak szvsz.... |
Elf?
igen marha jo annak aki nem az izgalmakert akar jaccani... Marha betonbiztos nehezen elkaphato es ne mis maceraljak... De a jatek izgalma kicsit elvesz vele... |
Quote:
Arról nem tudok véleményt mondani, hogy normálban milyen elffel játszani (Aúú tudna mesélni róla... jópárszor szétszedték az oriját, most is épp azt rakosgatja össze), mert csak anarchiában van országom, de hidd el ott is szét lehet kapni egy elfet... |
Ha már a játék izgalmáról esik szó, akkor e tekintetben az élőhalott a legjobb... azzal aztán igazi kihívás játszani... :D
|
En jaccom elffel normalban es abszolut nem izgalmas...
Az orszagom olyan jol elvan egymagamban is ... Napi 1 szer ranezek neha meg az is sok.Ugyse töténik semmi...:) |
Quote:
|
De errol van szo.
Az elf mf re jo faj es nem buzergalasra.En se tudok mast szivatni ok se engem... |
Quote:
|
én eddig kihagytam, de ezután is ki fogom, mert az unalmas, így tolisként nem unatkozik az ember...főleg ha nem csóró orik veszik körül :p
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:10. |