![]() |
én javasolnám, hogy a bánya "felderitését" csak olyan ország végezhesse akinek az össz bánya területe nem haladja meg az ország 15%-át, efelett csak felfedezéssel lehessen bányához jutni.
egy bánya felderítéséhez kelljen az a bizonyos 500 esetleg 1000 alapkatona. Ezt semmiképp sem emelném az egekig, elvégre az a föld már egyszer meg lett szerezve, háborúval vagy felfedezéssel. A felderítésre induló katonák vigyenek magukkal gabonát és célirányos felfedezéshez szükséges mennyiségü aranyat. |
igazából van 3 törpe országom most, de valahogy nem tudom átélni a helyzetet.. jó volt eddig is, bárhogy is lesz jó lesz ezután is :) jó a játék.. hajrá okos hozzászolások.. aki buta az meg hallgasson.. ugyhogy Én nem is mondok többet.. :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A többiről az a véleményem amit Gyula is írt. |
Quote:
|
Nekem ok a 25% is.
|
Quote:
A törpének a bánya ugyanaz mint egy bankos orinak a bank, vagy tekiírónak a könyvtár, esetleg kaja termelőnek a tanya. nekik is ugyanannyiba kerül 3000 hektáron mint 30.000 hekin. ezért a fix katonamennyiséget támogatom. (500 v. 1000 katona) és 15% max szerintem elég. |
már hogy lenne ugyanaz? egyiket újra lehet építeni bontás után másikat nem. hatalmas különbség!
az sem megoldás, hogy vissza lehessen építeni, mert akkor a cél az lenne h minél kisebb hekin fellépjek A-ba és a töredékéért telerakom magam bányákkal és átépítem őket barakká. majd ha védett helyen vagyok, vissza bánya. egyetértek a %-os olcsóbb fedezéssel. a 15% is stimmel. úgy gondolom ez az a határ, hogyha mellérakunk min. 55-60% barakkot, akkor érdemben vissza tud támadni a törpe a támadójára. de itt jön megint a gikszer. a támadó bányát is visz, a törpénk pedig várhatóan nem. nem tudom melyik a legjobb megoldás. |
Quote:
Quote:
Fedezési szükséglet/X de maximum Y Ahol X lehetne 4, Y pedig kb 500 |
All times are GMT +1. The time now is 13:18. |