![]() |
Quote:
ez a súgóban is benne van valahol(asszem szintlépés) |
Remy.. igen az a cél, de miota ugyanazok az orik a legnagyobbak? de akkor láss be egyet kérlek az 1 millás értékű A. s orik olyan elönybe vannak ami ellen ha tör valaki akkor csak ugy tud, hogy a lenti szintek termeloi finanszirozzak.. igazabol Nekem nincs gondom az A val soha nem volt mindig amilyen gyorsan tudtam léptem onnan, mert embertelen mikor 24 ora alatt alszol 5 szor 50 percet.. na jo suli idobe 7 szer 50 perc.. regen szerettem ejszakazni is.. de mára már kiégtem :p
na szoval ha az A ba nem lenne bevezetni elkezdenek lazadni a lenti termelok, hogy miertc sak rajuk vonatkozik, mert ti megtermelitek magatoknak fent amit meg kell termelni.. nem? u.i.: a legjobb az arena.. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
beverik párszor, visszaesik mondjuk 800 hektárra, ergó a fellépéshez szükséges minimális föld alá ilyenkor visszafedezi, vagy üti magát 850-re, lebont 600 avagy 599 hektárra és rábök a fellépés gombra ;) |
Quote:
ki az aki egyetért a gyujtas nagyfoku emelesevel? |
Quote:
ez kb olyan mint a véres gyémánt.. csak itt az a lényeg milyen pénzből szerzik a haboruhoz szukseges fedezetet.. |
.
Pax Hungaricum-mal vitasd meg hogy az A ba miért nem kéne bevezetni.. Ő mondta hogy ott is kéne.. de igazából örülnék neki.. ha érveket is látnék nem csak azt hogy ez nem kell ez kell :)
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:23. |