![]() |
Quote:
|
Quote:
|
sziasztok!
van egy kis gondom..szóval van egy orim 4/N-be, ami szabin van és elszámoltam magam, nem tudok még visszamenni szabiról vele, de már csináltam egy új orit 5/U-ba, és a szabályok szerint össze kéne kapcsolni őket, vagy reggelre kitesznek, most mit tegyek? :confused: nem akarok anarch-ba kerülni! az első ori lenne a főország, de nincs Vip-elve, és a sorszámát se tudom fejből.. ezért tényleg kiraknak? :confused: |
Sziasztok!
Igazából nem vagyok új, kezdő játékos, de olyant szeretnék tenni az A-ban, amit még nem csináltam, és a súgóban sem találtam konkrétan erre megfelelő választ. A kérdéseim a következők: Mi van olyan esetben, ha országomat újra akarom indítani, akkor kitesz a klánból, újra kell csatlakoznom? Ha újra indultam egyből tudok csatlakozni a klánba? Ha igen, a rendes piacot tudom használni egyből vagy csak 24 óra múlva? A közös raktárat tudom egyből használni? Ezek lennének. Előre is köszi.:confused: |
Quote:
ahogy a szavaidból kivezsem az u-s elég új most inkább hagyj bukni egy teljesen kezdő orit mnint egy fejletteb 4. szintest.De ha nem tod a sorszámát akkor ott az orikereső az orid nevét csak tod és ha azt beírid ott kidobja a sorszámát is:) |
Quote:
|
A kovetkezo lenne a kerdesem:
Elohalott vagyok, es azt tudom, hogy varazsolni nem tudok, de mukodnek-e a varazsloim pld kristalygombok, stb varazslatok ellen, vagy olyan mintha egyetlen egy sem lenne pedig mar van 400:)? Ez nem egyertelmu a jatekleirasban. Valaszotokat elore is koszonom! |
benne van a súgóban is és nem, nem védnek akármennyi varid van. mindig 0 az értéke
|
Hál' Istennek, már régen éhen halt volna az orim :D
|
Quote:
Hol van benne a sugoban? Fajnal van errol szo (en itt lattam), ott annyi van hogy nem tudnak varazsolni, es nem az hogy 0 az ertekuk... Valaki meg ezt meg tudna nekem erositeni??? Koszonom amugy, ebben az esetben aprobb szerkezeti atalakitast kell eszkozolnom...es egy kis piacolast:) |
All times are GMT +1. The time now is 16:45. |