Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövifelállások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=197)

Tsobi 02-07-2008 22:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 157274)
Ez mennyiben volt stratégiai tipp, vagy tanácskérés?

És mennyiben volt kultúrált?

Első nap ilyennel nyitni szép teljesítmény. Akarom mondani első és utolsó nap.

Ne mááár! Hát én írni szerettem volna!! :( :mad:

Remedy 02-07-2008 23:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 157274)
Ez mennyiben volt stratégiai tipp, vagy tanácskérés?

És mennyiben volt kultúrált?

Első nap ilyennel nyitni szép teljesítmény. Akarom mondani első és utolsó nap.

Csak megjegyeznem, hogy ez esetben a "görény" orszagnevre utalt, es nem sertes volt... (szerintem)

J.Ati 02-08-2008 00:04

Akkor szegény „véletlenül” repült a fórumról..
pehh:rolleyes:

Tsobi 02-08-2008 15:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 157277)
Csak megjegyeznem, hogy ez esetben a "görény" orszagnevre utalt, es nem sertes volt... (szerintem)

És Remynek megint igaza van,erre nem is figyeltem! :)

Ez az enyim: Kacsalábú Vadászgörény (#312927)

pilicaj 02-08-2008 17:12

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 157272)
Kísértetiesen hasonló szövi ütötte fel a fejét a lenti orim közelében. Szerencsétlenségemre 2 és fél napig nem tudtam belépni,addig letekiztek,lerengettek,aztán írták a nagyarcú leveleket :)
Most már menekülnek .. nem Ti vagytok véletlenül? :rolleyes:

Tisztelt versenyzők,a hóditó nem egy élet halál harc,hanem egy játék,ami szórakozásra van kitalálva,és nem kivántunk 24 órás fanatikusok ellen háboruzni.

Fefe013 02-08-2008 17:35

Quote:

Originally Posted by pilicaj (Post 157361)
Tisztelt versenyzők,a hóditó nem egy élet halál harc,hanem egy játék,ami szórakozásra van kitalálva,és nem kivántunk 24 órás fanatikusok ellen háboruzni.

Azért regeltél, h elmondhasd a /valszeg félreértésből/ kitiltott szövid helyett? Jobb ha hozzászoksz a fanatikusokhoz, mert ahogy fentebb mész egyre több és egyre jobb szövik lesznek, akik közt legalább 1 bagoly lesz....;)

A szövifelállást meg élesben meglátjátok, h jó e így, meg azért azt is nézzétek, h kivel akaszkodtok össze, mert az se mindegy, h full gagyi kezdő szöviket loptok e szét v vérprofikat.....

pilicaj 02-08-2008 17:51

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 157362)
Azért regeltél, h elmondhasd a /valszeg félreértésből/ kitiltott szövid helyett? Jobb ha hozzászoksz a fanatikusokhoz, mert ahogy fentebb mész egyre több és egyre jobb szövik lesznek, akik közt legalább 1 bagoly lesz....;)

A szövifelállást meg élesben meglátjátok, h jó e így, meg azért azt is nézzétek, h kivel akaszkodtok össze, mert az se mindegy, h full gagyi kezdő szöviket loptok e szét v vérprofikat.....

gagyi kezdöktöl nincs mit lopni:D:D:D

Ati 02-08-2008 18:04

Quote:

Originally Posted by pilicaj (Post 157363)
gagyi kezdöktöl nincs mit lopni:D:D:D

Ebből a stílusból egy kicsit jó volna visszavenni...

Valezius 02-08-2008 18:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 157365)
Ebből a stílusból egy kicsit jó volna visszavenni...

Azzal egyetértek, hogy a smile a végén nem jelent semmit. De Ati nem vagy te egy kicsit túl érzékeny, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam.

Ebben semmi durvát nem láttam, ez csupán fefe beírására volt egy többé-kevésbé kellemes riposzt.

Én nem tudom mennyire normális egy fanatikus szövi. Aki fanatizálni akar játszon A-ban ott minden lehetőség meg van hozzá.
Az, hogy alsóbb szinten egy fanatikus szövi szétver egy nem fanatikust az nem nagy dicsőség.
teljesen megértem azokat, akik nem akarják felvenni velük a kesztyűt, én se venném, mert minek. Még szerencse, hogy bármikor szabira lehet menni :)

Ati 02-08-2008 18:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 157369)
Azzal egyetértek, hogy a smile a végén nem jelent semmit. De Ati nem vagy te egy kicsit túl érzékeny, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam.

Azt gondolom, hogy ha valaki teljesen újonc egy fórumon (mint a jelen esetben például), akkor második beírásában nem gagyinak kellene hívnia a játékostársait. Máskor se, de újoncként aztán végképp nem.

All times are GMT +1. The time now is 03:57.