Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Gaben 07-25-2007 16:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111883)
Van rá megoldás, arról szól ez a téma, hogy ez mennyire lenne elviselhető.

Engem speciel nem zavarna semmilyen számos megoldás, ha ez megőrizné a játék tisztaságát. Az sem zavarna (bár nem örülnék neki) ha beütnek, mert alszok, mert valamikor azt is kell :)

monro 07-25-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111883)
Van rá megoldás, arról szól ez a téma, hogy ez mennyire lenne elviselhető.

Engem nem zavarna a számok beírása egyáltalán. Ezt nem tudják lekezelni a scriptek?

Valezius 07-25-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by Gaben (Post 111884)
Engem speciel nem zavarna semmilyen számos megoldás, ha ez megőrizné a játék tisztaságát. Az sem zavarna (bár nem örülnék neki) ha beütnek, mert alszok, mert valamikor azt is kell :)

De a waposokat zavarná, olvass ár vissza. :mad:

Ati 07-25-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by monro (Post 111889)
Engem nem zavarna a számok beírása egyáltalán. Ezt nem tudják lekezelni a scriptek?

Ezek a scriptek (amiket "betanítasz", hogy mikor hova kattintsanak, mit írjanak be, mennyit várjanak, hova kattintsanak ezután) nem fogják tudni értelmezni a számot, ami oda van írva, így nem fogják tudni azt beírni a továbblépéshez, amit kell.

Emberi segítséggel meg... akkor már felkeltél úgyis, egyszerűbb ellőni a távolbalátást magadtól.

Grabi 07-25-2007 17:17

én mint informatikához síkhülye...a mostani rendszer azt hiszem nem zárol x próba után...beírja a script írója, hogy 1000-9999ig minden számot próbáljon meg és kész is...
feltétlen javaslom, hogyha számos megoldás lesz akkor 2-3 próba után zárolja be az orit egy órára.

Valezius 07-25-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 111893)
Ezek a scriptek (amiket "betanítasz", hogy mikor hova kattintsanak, mit írjanak be, mennyit várjanak, hova kattintsanak ezután) nem fogják tudni értelmezni a számot, ami oda van írva, így nem fogják tudni azt beírni a továbblépéshez, amit kell.

Emberi segítséggel meg... akkor már felkeltél úgyis, egyszerűbb ellőni a távolbalátást magadtól.

Wandnak a kérdéses ötlete nekem tetszik.

Ilyen szintűekre gondolok?
Válaszd ki a 4válaszból a nagy A betűt.

Ha elsőre nem sikerül, akkor jöhetnek a számok, ha neked kényelmesebb számokat beírni, akkor nyugodtan elronthatod :)

És abban is igaza van, hogy a fórumon hamar összegyűlne a kívánt mennyiségű kérdés :)

Burning 07-25-2007 17:19

nekem wand ötlete a kérdéses katintós elég szimpatikus;):)
és Vale megelőzött:)

Phoenix 07-25-2007 18:03

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 111894)
én mint informatikához síkhülye...a mostani rendszer azt hiszem nem zárol x próba után...beírja a script írója, hogy 1000-9999ig minden számot próbáljon meg és kész is...
feltétlen javaslom, hogyha számos megoldás lesz akkor 2-3 próba után zárolja be az orit egy órára.

Nem vagyok teljesen biztos benne, de sztem minden próbálkozás után más képet rak be.

Grabi 07-25-2007 18:07

egyszer csak eltalálja...ha a gépek nem tudom millió műveletet képesek most megcsinálni 1 mp alatt...ezért javaslom a zárolást

Ati 07-25-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 111894)

Igazából ha ezt csinálja, az lenne az ideális, mert pillanatok alatt lebukna, és a további játékból kizárásra kerülhet.

All times are GMT +1. The time now is 18:56.