Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Rég Szabin lévő orik. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1885)

Remedy 03-23-2008 11:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166524)
Arról nem is beszélve, hogy ez a top30%-okat is igencsak megbolygatja. Aki eddig lazán bennevolt, az lehetséges, hogy azonnal kiesik, és szinte esélytelenül áll majd egy jóval lentebbi helyen.

Szóval aki a "most azonnal és rögtön változzon valami, mert csak" elvet szorgalmazza, az üljön le, és egy kicsit gondolkodjon, hogy ennek milyen hatásai is lesznek. :)

Egyetertek, en nem erzem ugy, hogy ezen valtoztatni kellene, senkit nem zavarnak a pontlistaban levo szabis orik, es szerintem nagyon durvan megnehezitene a jatekot, foleg a magasabb kek szamosoknak... :)

(Nem mindegy, hogy 1200-bol kell top 5%-ban lenni, vagy 120bol...)

Reni 03-23-2008 12:05

Engem sem zavarnak, sőt jó hogy vannak Remy említette okoból főleg.

max olyan funkciót támogatnék, hogy átkapcsolni lehessen hogy látni akarod a szabis orikat vagy sem, de egyébként ott maradnak a listában csak láthattalanok számodra

tehát ha 100. ori fölött van két szabis ori, ha kikapcsolnád, akkor a következő sorszám a 103 lenne

magyarán csak kényelmi funkció akinek a szemét zavarja, és nem több .. de a játékra elvileg ez nem lenne befolyással

Valezius 03-23-2008 12:24

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 166540)
Egyetertek, en nem erzem ugy, hogy ezen valtoztatni kellene, senkit nem zavarnak a pontlistaban levo szabis orik, es szerintem nagyon durvan megnehezitene a jatekot, foleg a magasabb kek szamosoknak... :)

(Nem mindegy, hogy 1200-bol kell top 5%-ban lenni, vagy 120bol...)

Ha senkit nem zavar, akkor miért lett ez a topic nyitva? :p

Ati 04-02-2008 14:10

A mai nap eddigi része erősen modellezéssel telt nálam: különböző szabadsági szisztémák számadatainak összevetésével.

Arra a következtetsére jutottam, hogy a szabadság rendszerének változtatása olyan radikális változást okozna a játékban, ami nem tette neki jót.

Két eset lehetséges:

1, vagy olyan verzió irányába mennénk el, hogy sokkal NEHEZEBB lesz a játék, mivel a teljesítendő százalékok sokkal magasabbra tolódnak;

2, vagy sokkal KÖNNYEBB lesz a játék, hogy a mostani távok és százalékok fenntartása érdekében olyan -- nem szabis -- országok is bent legyenek tartva, akik teljesen életképtelenek, és inkább hamar ki vannak szedve most a játékból, hogy ne mindenki szabad és ingyenes prédái legyenek.

Egyik verzió se tenne jót sem a feltörekvő új nemzedéknek, sem a már fentlevőknek.

Ezért a mostani állás szerint ez a módosítás csak egy kényelmi módosítás lesz: a pontlistából kiszűrheted a szabadságon levő országokat, hogy csak tiszta célpontok között tudj keresgélni.

Tsobi 04-02-2008 18:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 168079)
Ezért a mostani állás szerint ez a módosítás csak egy kényelmi módosítás lesz: a pontlistából kiszűrheted a szabadságon levő országokat, hogy csak tiszta célpontok között tudj keresgélni.

VIP tagsághoz lesz kötve ez a funkció?

Ati 04-02-2008 18:06

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 168121)
VIP tagsághoz lesz kötve ez a funkció?

Nem indokolja semmi, hogy ahhoz legyen kötve.

Tsobi 04-02-2008 18:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 168122)

A kényelmi módosítások zöme tagsághoz van kötve,ezért kérdeztem.

Redback 04-02-2008 18:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 168122)

Köszi szépen Ati, a nem állandó vipesek nevében!

Synkel 04-02-2008 19:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 168079)

Ez így jónak tűnik, afféle káposzta is jóllakik kecske is megmarad megoldás. Szerintem bolond aki nem kíváncsi a szabisokra, ennélfogva sose tudhatja ki jelenik meg mellette hirtelen, de ha igény van rá, engem tutira nem zavar ha kikapcsolható a szabis orik megjelenítése.

Druida 04-02-2008 19:26

ez az 5let nekem is tetszik :)
gyors csopiban elég sok a szabis, a játékosokhoz képest, így jó lenne ha nem kéne mindig őket néznem :)

All times are GMT +1. The time now is 23:23.