Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

BimmBimm 05-24-2007 11:21

Kezd eldurvulni... Olvasgatom mikbe kapaszkodtok bele... hááát.
Azt nem teljesen értem hogy miért kellett ezt a topikot így megnyitni, mert a topik nyitó hsz-el sztem nagyon nem azt a célt érte el amit akart. Ellenefodultak. Ennek van valamennyi alapja, de ha azt nézzük hogy itt az utolsó oldalakban mikbe köttök bele...
Mert ott van az a kép, na bumm... én nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget, de lehet hogy én nem tudom átélni az ebben rejlő mély gonoszságot.
De ami mégjobb, hogy a honlapjáról idéztek... nem volna gond de miért kell belekötni a helyesírásba. Jura ha visszaolvassuk azt a hatvalahány hsz-edet ugye nem fogok benne egy hibát sem találni? Akkor meg minek belekötni ilyenbe? :confused: Szerintem nem azt kell most nagyító alatt vizsgálni hogy milyen a honlapja vagy mi van rajta, hanem ahogy viselkedik. Az a fő probléma hogy amit ő kifogásolt a játékban, ugyan olyan sítlusban ír néha. Nem teljesen konzekvens. De hogy olyanon lovagolni amit a honalpján írt, vagy magát a honalp kinézetét fikázni szerintem teljesen fölösleges!

jura 05-24-2007 11:36

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 98079)

De ami mégjobb, hogy a honlapjáról idéztek... nem volna gond de miért kell belekötni a helyesírásba. Jura ha visszaolvassuk azt a hatvalahány hsz-edet ugye nem fogok benne egy hibát sem találni? Akkor meg minek belekötni ilyenbe? :confused: Szerintem nem azt kell most nagyító alatt vizsgálni hogy milyen a honlapja vagy mi van rajta, hanem ahogy viselkedik.

Komolyan csak ennyi jött le a hsz-emből ????

Ez a helyesírás dolog, csak egy figyelemfelhívás volt részemről, ugyanis úgy ledöbbentem a tartalmán, hogy azt már nem mertem bemásolni.
Azt gondoltam : tudtok a sorok között olvasni, de ezek szerint nem...

Ditke 05-24-2007 11:38

Quote:

Originally Posted by jura (Post 98082)
Komolyan csak ennyi jött le a hsz-emből ????

Ez a helyesírás dolog, csak egy figyelemfelhívás volt részemről, ugyanis úgy ledöbbentem a tartalmán, hogy azt már nem mertem bemásolni.
Azt gondoltam : tudtok a sorok között olvasni, de ezek szerint nem...

Én már nem tudtam azt elolvasni, mert törölte. Gondolom itt is figyeli a folyamatokat.

Tsobi 05-24-2007 11:45

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 97927)
Igaz nem a játékon belül, de a játékkal kapcsolatos, és én ezt sértésnek veszem:

Kedves Angelika!

Megnéztem ma a honlapodat, a főoldal baloldali menüsorában megnéztem az a képet, amit a Hódítós ellenfeleidnek ajánlasz. Szerintem te beteg vagy, menj orvoshoz! Ennyi...:mad:

Való igaz,kicsit morbid...
De azért vegyétek figyelembe,hogy egy fiatal lánnyal szemben mondjátok a kritikát...láttam már idősebb,mégis gyermeteg-lelkűbb embert :)

Tsobi 05-24-2007 11:46

És ha már ilyen csilivili honlapot csinált,akkor én személyszerint nem feltételezem róla,hogy ok nélkül bárkit sértegetne avagy rosszat kívánna bárkinek...

jura 05-24-2007 11:46

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 98083)
Én már nem tudtam azt elolvasni, mert törölte. Gondolom itt is figyeli a folyamatokat.

még nem törölte

a honlap jobb oldalán (a csúszkával oda kell navigálni) a linkgyűjtemény alatt vannak fórumok, csetek

aki beleolvas ...láthatja

Ditke 05-24-2007 11:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 98084)
Való igaz,kicsit morbid...
De azért vegyétek figyelembe,hogy egy fiatal lánnyal szemben mondjátok a kritikát...láttam már idősebb,mégis gyermeteg-lelkűbb embert :)

Persze, szerintem is nézzünk el neki mindent:mad::p

Tsobi 05-24-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 98087)

Akkor egyetértünk :D:D:D

Kubbi 05-24-2007 11:49

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 98087)

Sőőt az egész a te hibád :D:D:D:D

BimmBimm 05-24-2007 11:53

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 98089)
Sőőt az egész a te hibád :D:D:D:D

Pontossan! :D:D:D

Nah most komolyan, nem találom a beírást. Jura küldd már el priviben! :)

All times are GMT +1. The time now is 00:32.